Pálenie pri cikaní 15 mesačného dievčatka
Mile mamicky, mam 15 mesacnu dcerku a ma anginu, ale horsie je , ze pri cikani zacne plakat, isto ju tam pali,
neviete mi prosim poradit nejaku dobru masticku, alebo nieco? dakujem 🙂
vsak som dnes bola asi vsade, aj u svojej aj na krcnom, a vcera na pohotovosti, povedali len cista voda, ale sa mi tak vidi, ze to je horsie, asi zajdem zas na pohotovost, .. dakujem :D
@6nikus tak si mala trvat na tom, aby jej ho skontrolovali,,,, my musime pri kazdej teplote kontrolovat moc (mali sme reflux) a vzdy ked ideme na pohotovost a divne na mna kukaju, ze naco xem kontrolovat moc, tak trvam na svojom, je to moje dieta a kazdy zapal ladvin sposobuje jazvy na ladvine a tym sa znizuje funkcnost.
ked je zoberiem moc teraz, ked sa zobudi, ci to musi byt asi ranni, zatial malicka nebola takto chora, tak som take veci neriesila, preto sa tu pytam, a dakujem vam
Ja to mávám keď prechladnem, prefúkne, vtedy stačí "horúci" kúpel a je to preč, alebo sa oprieť o veľmi teplý radiátor a zotrvať tak min 10 min. "Horúci" kúpeľ myslím tým, koľko dieťa vydrzí, tak cca 37-38 stupňov... Dospelý viac, ale pozor, nesmie to byť vo výške srdca.Keby som neaplikovala horúci alebo bilinny kúpeľ, skončín so zápalom močových ciest. Ďalej sa môže jednať o veľmi koncentrovaný moc, dať napiť dieťaťu dostatok tekutín. Ak to neprejde, potom riešiť dr.

@6nikus no tak najlepsie, co ti mozem poradit na to miesto MK je bezat lekarke.....