Parazit v stolici u detí
Ťažko z tejto fotky posúdiť veľkosť, ak to má okolo centimetra, môže to byť mrľa, ak to má cca 5-10cm, môže to byť škrkavka. Každopádne to zašikuj pekne do doktora, doktor to potrebuje vidieť a nasadí príslušné liečivá.
Ľudové liečiteľstvo na vyhnanie parazitov odporúča cesnak medvedí, cesnak kuchynský, alebo čaj z paliny pravej. Pri paline pozor, je mierne jedovatá, obzvlášť pre dieťa.
@thirstymonk skrkavka nema taketo clanky co som nasla.
@dianar24 asi by som to poslala lekarke, tuto foto.
Zaniesla by som to vo flasticke dr, nech to posle do labaku.
@simsalabim áno zajtra to zanesiem a dáme to na rozbor.
Ťažko z tejto fotky posúdiť veľkosť, ak to má okolo centimetra, môže to byť mrľa, ak to má cca 5-10cm, môže to byť škrkavka. Každopádne to zašikuj pekne do doktora, doktor to potrebuje vidieť a nasadí príslušné liečivá.
Ľudové liečiteľstvo na vyhnanie parazitov odporúča cesnak medvedí, cesnak kuchynský, alebo čaj z paliny pravej. Pri paline pozor, je mierne jedovatá, obzvlášť pre dieťa.
@thirstymonk áno je to väčšie tak 7cm urcite
@dianar24 treba dat do chladničky aj stolicu mne tak teraz dr kázala stolicu zo skumavkou....inak to bude nepoužiteľné
@dianar24 och ty brdoooo potom napis. celkom ma to zaujima. dieta ziadne ine potiaze nema?
@dianar24 och ty brdoooo potom napis. celkom ma to zaujima. dieta ziadne ine potiaze nema?
@balerina2025 nie iba občas ho bolí bruško ale nič viac, ja som tiež riadne hotová z toho...som zvedavá čo to bude a teda dosť sa bojim
@balerina2025 nie iba občas ho bolí bruško ale nič viac, ja som tiež riadne hotová z toho...som zvedavá čo to bude a teda dosť sa bojim
@dianar24 sa ti necudujem. 😔
Ahojte , tak je to škrkavka syn dostal lieky. 🙈 Nechápem kde to mohol chytiť...on je chúďa taký že si stále umýva ruky, hygiena je u nás 100%. Ešte keď niekto len príde už im káže bežte si umyť ruky...Podľa mňa to má zo Zoo alebo s potravy v škole.