Platia deti za PCR test?
Prosim vam platia deti prc test keď antigent vyšiel malej pozitívny?dakujem
Smiem sa iba spýtať, prečo deťom dávate robiť testy? Neviem aká je stará, len sa pýtam. Ja pozerám trošku na to tak, že šak ochorieme, vyliečim sa a ide sa ďalej. Rada by som počula len druhu stranu na takuto vec. Ďakujem
Prc testami sa asi zisťuje iná diagnóza než covid 😄👌
@diamond007 mala ma 8 rokov
@diamond007 napríklad že chceme vedieť na com sme, či má covid alebo nie, takisto keď mu vyjde pozitívny, bude mať doklad o prekonaní a tak pri každom ďalšom pozitívnom decku v triede nestrávi celý školský rok v karanténe ale môže normálne chodiť do škôlky
Nie, nikto kto má pozitívny antigen, nemusí platiť za pcr testy. Je jedno či je to dieťa alebo dospelý. Len sa treba prihlásiť cez oficiálnu stránku (korona.gov).
@samkolea u nás sa tiež trpí na diagnózu zdravé dieťa.. nakoľko dcéra covid nemala a každý týždeň je v karanténe kvôli spolužiakom, ktorí si zbierajú asi papiere o prekonaní.. najlepšie je, že práve tie slabšie kusy teraz môžu do škôlky chodiť a ona sedí doma úplne zdravá, pritom je nonstop v kontakte s nejakym pozitívnym.. ja som kedysi dostávala pochvalu triednou učiteľkou za dochádzku vďaka mojej imunite a moja dcéra teraz dostáva 4 steny.. krasa..
@lesana25 tak keď mu vyjde pozitívny antigen tak asi vie človek na čom je 🙂 myslím zdravotné
Ja ak ochoriem tak sa na pcr nechystám... Nemám dôvod.
Nemám školákov, preto sa pýtam. Neviem aké sú nariadenia vlády na túto dobu, myslela som že do 12r to neriešia, preto som sa zaujímala 🙂 dakujem za odpoveď...chápem že im je lepšie v škole 🙂

Nie