Pleseň na koži dieťaťa
Ahojte moja 5 ročná dcéra má na tvári teliesko- pleseň už minulý rok sme na to ležali v nemocnici a asi nás to teraz zasa neminie.Doktorka hovorila,že to je z pouličných zvierat ako napr.macka.No je pravda,že má blízko k mačkám.Chxela som sa opýtať máte niekto také podobné skúsenosti.Pouzivame micetal krém ale bohvie ako nám to nepomáha.
Mne to príde ako blbosť, aby bola plesen z mačiek. Moje deti chytajú zvierata, keďže ich učíme, aby ich milovali a ziadnu plesen nemajú. Sama som sa zúčastňovala aj kastracnych akcii pouličných maciek, aj som im dlhé roky pomáhala napriek tomu, že som skôr psickar (docaskovali sme najmä psov) a v tehotenstvách sa mi robili testy na toxoplazmozu a mala som ich negativne, takze aj nakaziť sa čímkoľvek pri manipulacii s nimi, nie je vôbec ľahké.
@micinka20676 moj rovnako.
Pri našom bloku 2 tetky pravidelne každý večer kŕmia pouličné mačky. Je ich tu dosť. A moj syn toto leto pleseň na nohe, na kolene.
Tiež sa toho nevieme zbaviť a kozna ako možný zdroj kľudne označila tie mačky. Syn sada po tráve,kade chodia mačky
Mladšieho ani nepúšťam do pieskoviska, piesok smrdí po mačkách.
@micinka20676 asi velmi tazko od maciek. Ano macky mavaju koznu plesen. Ale to naozaj neskace z 20 metrov na decko. Vzhladom na profesiu cez ruky mi presli stovky maciek. Ano aj s plesnou. Za 10 rokov som to , chytila, 2 c. A hovorim o ultra bliskom kontakte. . . Detia skor ma slabu imunitu a nespravnu stravu s prevahou sladkeho a bielej muky.
@dennissa16
zamyslite sa skor nad dietou. Cukor? Muka? Atd
@majkakvet v našom prípade takmer žiadne sladkosti a múka normálne (nijaký extrém)
Takže neviem
Píšem to,co nám povedala kozna. Tebe prešli cez ruky stovky mačiek,jej 1000 pacientov…jasne povedala,že áno,môže to mať z mačiek !
@dennissa16 môžem vedieť prosím vás čím to liečite.Dakujem
@majkakvet doktorka absolútne nespomínal diétu,múku a ani sladké.Ja si to sama nemoz vycúvať z prsta.Tak ja už neviem strava to asi není stravuje sa stále rovnako 5 rokov.
@micinka20676 Terbinafin Actavis tbl, +Micetal krém

@micinka20676 akože má blízko k mačkám? Tak pokiaľ ich nemáte doma neviem kde by sa k nim dostala. Mám tiez 5 ročného syna, sám von nechodí a keď náhodou niekde odbehne na ihrisku alebo je u babiek, vie že má alergiu na mačky a roznášajú choroby, tak ich nechytá.