icon

Pľuzgier na veľkom prste na nohe u trojmesačného chlapčeka

werciatko04
2. mar 2018

Baby prossim vas o pomoc ....dnes sa nam stala strasna vec . Varila som polievku ...maly mrnkal tak som ho vzala na ruky starsi syn mi siel ukazat vykres co nakreslil stali sme vsetci v kuchyni vedla sporaka ...ako. sa vsak naciahol stym vykresom ked mi ho ukazoval a davall dole ruky prevratil mi celly hrniec a ta horuca polievka nastastie sa vyliala na zem v tom zacal maly strasne plakat lebo mu to oblialo nohu konkretne ten prst a vedla neho este jeden .... absolutne som nevedela co robit nmally nezadrzatelne plakal vecer vecer pri kupani ked som davala dole ponozky ....som skoro odppadla malemu sa na tej nozke na velkom prste spravil strasne vellky vodavy pluzgieer ..... som uplne zufala co sstym robit cco mu na to dat .... na kolko nemame doma kalciovu mast a ani susedy v okoli ....je to vobec dobre. Naa to viem ze sa pouziva na popaleniny ale skor na zacevenane a nie uz ked je pluzgier .... na pohotovost po ravde mam strach ...este namna zavolaju socialku alebo co .... bola prosim vaas k mate niekto skusenost s niecim takym to a vieete co by som mohla na to dat ...dakujem za odpovede . .

soldi
2. mar 2018

ahoj, normalne zavolaj na pohotovost a opytaj sa co s tym,nikto na Teba socialku volat nebude, neboj. oni Ti poradia aj cez telefon. radsej tak, nez nieco riskovat, lebo predsa len je to este male babatko.

pribinak
2. mar 2018

Chod normalne na pohotovosť, nikto socialku volat nebude, moze sa mu to zapáliť. Na take popáleniny sa masť nedáva. Je to male dieta, tam netreba skusat babské recepty, ale riesit stav s doktormi

soldi
2. mar 2018

@pribinak ja by som sa pohotovosti bala s tak malym babatkom v tomto chripkovom obdobi. Myslim ze staci najprv zavolat nez sa zbytocne hnat. Ale plne suhlasim s tym ze babske rady by som neriskovala

erikavesela
2. mar 2018

Nas stn sa chytil horuceho hrnca, v ktorom s a varila vecera...boli sme na pohotovosti, lebo po telefone mu nevefia povedato aky.stupen popaleniny.ide...takze smer pohotovost...dali mu na to ialugen a previazali obvazom...ja som este kupila bionect mast a mazala som mu to doma...po tyzdni bolo vsetko prec

pribinak
3. mar 2018

@soldi popáleniny sa neriešia v ambulanciách, kde sople a kasle, teda aspon nie v BA

werciatko04
autor
3. mar 2018

@erikavesela a mali ste tam aj pluzgier ???

werciatko04
autor
3. mar 2018
soldi
3. mar 2018

@pribinak vacsina slovenska nie je z ba 😉 v malych mestach byva len jedna pohotovost so spolocnou cakarnou pre vsetkych

soldi
3. mar 2018

@werciatko04 isla by som s tymto k dr urcite

laura_222
3. mar 2018

@werciatko04 chod radsej na pohotovost, stavaju sa aj horsie veci, socialku urcite nikto volat nebude. . Ale ma to dost skarede takze neriskuj pripadne komplikacie

erikavesela
3. mar 2018

@werciatko04 ano mali cez cely horny clanok na prstiku...bol to len pluzgier, prstny clanok vobec nebolo vidiet

werciatko04
autor
3. mar 2018

@soldi ok veru pojdem lebo aj tak sa neuspokojim kym to dr neuvidi a neppovie. On co stym ?!

zabina27
3. mar 2018

@soldi ale veď nie pohotovosť ale urgentný príjem, veď to je v podstate úraz

werciatko04
autor
3. mar 2018

No boli sme na tej pohotovosti respektive na urgente na urazovke tak mu ten pluzgier prepichli a dr presiell mierne po tom az ta vodicka vytecie ....a dezinfikovali nieco dali na obvaz a na palceky a obviazali nozku a v pondelok mame ist na prevez. Dufam to budev poriadku ..:O ☹

soldi
3. mar 2018

@werciatko04 ano, urcite neboj, to je len na kusocku 🙂

soldi
3. mar 2018

@zabina27 priznam sa, ze v tomto smere nemam vobec prehlad, poznam len pohotovost

werciatko04
autor
3. mar 2018

@soldi no len v to dufam neviete ako dlho sa chodi na tie prevezy ....typujem ze to nebude len jeden 1x ?