Po páde na líčko ostala jamka v mieste modriny
Caute prosim ktora mate s.tymto skúsenosť...Syn mi pred casom padol na.nozicku stolika a na lici vybehla hned modrina ktora ked zmizla ostala na tom mieste priehlbinka..je to pomliazdene? Zrovna sa to? Da sa s tym nieco robit?
@anonym_autor môjmu tiež ostala priehlbinka
@anonym_autor môjmu tiež ostala priehlbinka
@leona45 a co s tym? 😟 Ako dlho ju uz ma?
Syn mam hlboku priehlbinku po pade na roh stola. Vnutri mal tvrde. Mal to asi pol roka, neskor to bolo vidiet len ked sa usmial, akoby mal tu stranu taku skrcenu. Chirurg kazal jemne masirovat zriedenym liotonom tak sme skoro denne vzdy minutku dve masirovali a uz nastastie mu to nevidiet. Ale mal teda otrasnu modrinu na pol tvare vtedy.
Syn mam hlboku priehlbinku po pade na roh stola. Vnutri mal tvrde. Mal to asi pol roka, neskor to bolo vidiet len ked sa usmial, akoby mal tu stranu taku skrcenu. Chirurg kazal jemne masirovat zriedenym liotonom tak sme skoro denne vzdy minutku dve masirovali a uz nastastie mu to nevidiet. Ale mal teda otrasnu modrinu na pol tvare vtedy.
@selest s cim ste riedili lioton? 🙏
@anonym_autor kremom alebo mliekom telovym detskym cim ho bezne natriete. A pozor na oci aby si to nevtrel lebo to stipe
@selest skusim ked bude spat 😇 bodaj by pomohlo
@anonym_autor ja som spadla ako malá licom na kolotoč a mám tam jamku doteraz už 33 rokov

mám niečo podobné na líci od roku 2019, postupne sa to zlepšilo, tí, čo o tom vedia, by to videli, keby chceli.