icon

Po vybrati nosnej mandle zacal zle rozpravat

zuzana1224
Dnes o 19:50

Ahojte moj syn ma 3,5 roka a pred operaciou pekne rozpraval vsetko mu bolo rozumiet. Teraz po operacii deuhy den a jemu vobec nic nerozumiem:( ma nosovy hlas co je to najmenej ale akokeby zabudol rozpravat , rozprava ako hluchonemy:( zlepsi sa to alebo co mam robit? Mate niekto skusenost?

pe_mi
Dnes o 19:54

@zuzana1224 ahoj, má to opuchnuté, je to druhý deň. Musí mať plný nos hlienu a všadečoho . Zlepší sa to

anonym_3b5793
Dnes o 19:56
@pe_mi

@zuzana1224 ahoj, má to opuchnuté, je to druhý deň. Musí mať plný nos hlienu a všadečoho . Zlepší sa to

@zuzana1224 áno, je to normálne. Má to opuchnuté ako píše @pe_mi . Daj tomu čas. A nezlakni sa, keď bude prvé noci aj veľmi chrápať.

kacena4
Dnes o 19:56

vsak je len 2 dni po operacii daj mu cas na zotavenie

zuzana1224
autor
Dnes o 19:58

Ano ja to vsetko chapem ze je to kratko len mna vydesila ta zmena reci este sa mu aj stencil hlas uplne .. pekne rozpraval a zrazu ako keby zabudol rozpravat ..

eeffka
Dnes o 20:14
@zuzana1224

Ano ja to vsetko chapem ze je to kratko len mna vydesila ta zmena reci este sa mu aj stencil hlas uplne .. pekne rozpraval a zrazu ako keby zabudol rozpravat ..

@zuzana1224 ja ta nepotesim, synovec krochkal vyse roka, preto som ja zrusila lekarku ked navrhla vybrat mandle. A nakoniec ani netrebalo.

zuzana1224
autor
Dnes o 20:21
@eeffka

@zuzana1224 ja ta nepotesim, synovec krochkal vyse roka, preto som ja zrusila lekarku ked navrhla vybrat mandle. A nakoniec ani netrebalo.

@eeffka krochkat nekrochka len zle rozprava nezrozumitelne

svetlusska
Dnes o 22:19
@zuzana1224

@zuzana1224 to sa časom spravi.je to iba dočasne 🙂