Po vybrati nosnej mandle zacal zle rozpravat
Ahojte moj syn ma 3,5 roka a pred operaciou pekne rozpraval vsetko mu bolo rozumiet. Teraz po operacii deuhy den a jemu vobec nic nerozumiem:( ma nosovy hlas co je to najmenej ale akokeby zabudol rozpravat , rozprava ako hluchonemy:( zlepsi sa to alebo co mam robit? Mate niekto skusenost?
@zuzana1224 ahoj, má to opuchnuté, je to druhý deň. Musí mať plný nos hlienu a všadečoho . Zlepší sa to
@zuzana1224 áno, je to normálne. Má to opuchnuté ako píše @pe_mi . Daj tomu čas. A nezlakni sa, keď bude prvé noci aj veľmi chrápať.
Ano ja to vsetko chapem ze je to kratko len mna vydesila ta zmena reci este sa mu aj stencil hlas uplne .. pekne rozpraval a zrazu ako keby zabudol rozpravat ..
Ano ja to vsetko chapem ze je to kratko len mna vydesila ta zmena reci este sa mu aj stencil hlas uplne .. pekne rozpraval a zrazu ako keby zabudol rozpravat ..
@zuzana1224 ja ta nepotesim, synovec krochkal vyse roka, preto som ja zrusila lekarku ked navrhla vybrat mandle. A nakoniec ani netrebalo.
@zuzana1224 ja ta nepotesim, synovec krochkal vyse roka, preto som ja zrusila lekarku ked navrhla vybrat mandle. A nakoniec ani netrebalo.
@eeffka krochkat nekrochka len zle rozprava nezrozumitelne
@zuzana1224 to sa časom spravi.je to iba dočasne 🙂

@zuzana1224 ahoj, má to opuchnuté, je to druhý deň. Musí mať plný nos hlienu a všadečoho . Zlepší sa to