Pobyt s dieťaťom v Dunajskej Lužnej
Dobrý deň s dcérkou ideme od 21 septembra do tetisu,a chcem sa spýtať čo všetko si máme zobrať na oblečenie,či treba aj nejaké hračky alebo aj plienky do vody? Ďakujem 🙃
@striga8658 mala má 16mesiacov čiže aj hračky ? Som rada že ideme teraz keď je ešte aké take teplo že ak sa bude dať ísť do parku alebo do detského kutika bude super
@tanula28 hračky určite, nejaké sú v jedálni, ale skôr knizky sú tam, môj ma teraz 2 roky a vždy mu beriem krabicu od plienok z dm plnú hračiek, v areáli sú preliezky, hojdačky, ale my sme boli takto pred rokom na jeseň a celý týždeň pršalo.
@striga8658 no to dúfam že nebude pršať byť celý deň vo vnútri by ma porazilo,a viac asi malú ako mňa.A prosím ťa da sa chodiť aj von sa prejst niekam alebo aj do obchodu nemusíme byť zavrety celé dni v izbe?
Ja som sa chodila prechádzať s kočíkom na hrádzu do Hamuliakova k Dunaju a späť - cca 3 hodiny. Nie je tam inak veľmi kde.
Nie je kde oprať, tak dost oblecenia. Hračky, deku alebo podložku na hranie na zem. Na nákup sú tam dve jednoty a jedny malé potraviny v rodinnom dome. Dmku asi zrušili, nenašla som na jar. Ihrisko priamo v areáli alebo obecné medzi domami kúsok.
Plienky do vody treba, ale mali by poslať inštrukcie.
@lusyc ja keby idem na prechádzku tak sa tam stratím 😃 a čo sa týka kuchynky môžem tam chodiť kedy chcem napr kávu si spraviť alebo ísť zohriať malej jesť? No som zvedavá ako to mala tam zvládne či nebude namne stále nalepená lebo ona len mňa nikoho iného,a ešte bude sranda keď snou budú cvičiť bude revat že až
@tanula28 ako ti už dievčatá písali, môžeš chodiť aj mimo areálu, určite sa tam s niekým zoznámis, a budete chodiť aj viaceré, nestratis sa.

@tanula28 ahoj, ja som už bola s malým dvakrát a ideme v novembri tretí, neviem ako staré máš dieťa, ale určite veľa bodyciek, tepláčiky, mikiny, hračky určite aj plienky do vody.