icon

Pobyt v kúpeľoch v Hornom Smokovci s dieťaťom

1. mar 2026

Syna 5r čaká v apríli pobyt v týchto kúpeľoch, dali mu maximálnu dĺžku 28dni. Ma veľmi časté respiracne ochorenia, inak je zdravý, cize žiaden hendikep alebo co.. Vzhľadom na vek tam nemôže byť sám, musí tam ísť bud manžel alebo ja. Prosím vás ti co ste absolvovali v tomto zariadení pobyt s takto starým dietatom, viete mi povedať ze ako to vyzeralo cez den? Chodí rodič s dieťaťom na všetky jeho procedúry? Alebo ho niekde čaká? Jasne ze vecerna hygiena, sprcha atd, je na rodičovi, ale ako vyzeral vás den? Mali ste čas alebo sa treba nonstop venovať dieťaťu a doprevádzať ho na procedúry, vonku snim chodiť atď..? A boli ste s dietatom ubytovaní na jednej izbe, alebo je to riešené ako v nemocniciach, ze rodičia sú na nejakej rodičovskej izbe?

anonym_e8d80e
1. mar 2026

ubytovanie si vyberas podla typu za seba doplacas od 30€ na den
https://www.kupelehs.sk/cennik.html

a ano si s dietatom vodis ho na procesury na jedlo si s nim cely den

viestta
1. mar 2026

Procedury nezaberu cely den, zvysok casu je iba a len na tom ako sa vy zariadite a ako a kde ho budete travit, nemusite byt len v liecebni.

autor
1. mar 2026
@viestta

Procedury nezaberu cely den, zvysok casu je iba a len na tom ako sa vy zariadite a ako a kde ho budete travit, nemusite byt len v liecebni.

@viestta aha čiže keď máme rodinu vo svite a okolí, mozeme ich navštíviť? Alebo si môžeme ísť pozrieť tatry atď?

viestta
1. mar 2026
@anonym_autor

@viestta aha čiže keď máme rodinu vo svite a okolí, mozeme ich navštíviť? Alebo si môžeme ísť pozrieť tatry atď?

@anonym_autor uplne v pohode. Procedur je v tom najlepsom pripade 5 za den, niekedy len 3, kazda max pol hodiny. Cez vikend niekde byvaju, niekde nie. Zvysok casu je v tvojej rezii. Dany je len cas kedy sa vydava strava. To je rovnake vo vsetkych kupeloch.

anonym_a47486
1. mar 2026

Procedúry mate hotové do hodiny.
Je tam aj bazén aj sauny 1x do týždňa myslim alebo 2
Záleží ci ho chces nechať v škôlke ak ano idete spolu na raňajky odvedies do škôlky a vyzdvihnes pred obedom.
Chodíme uz niekoľko rokov.
Treba sa pripraviť na to ze s rovnakým problémom jej tam strasne veľa detí škôlka je malá veľa detí v malom priestore to je peklo.
Ja som maleho do škôlky nedávala odbili sme si procedúry a sli von - čím viac s nim budes vonku tym lepsie prave ten vzduch lieči.
Cez víkendy procedúry nie su vtedy mas cas na napr. Celodenný výlet.