icon

Počuli ste o viróze v Košiciach a okolí?

poleva
29. jún 2012

Mamičky počuli ste o tom ? Vraj je momentálne u malých bábätiek,pár dní vysoké teploty,ináč žiadne príznaky.
Už to má aj jeden drobček z dvojičiek.Máte to aj vy ?? Ako dlho to trvalo? ďakujem

patulka83
29. jún 2012

No, mam krstniatka dvojicky - 23 mesiacov a jedna z nich ma uz 3.den vysoke horucky.Okrem toho jej nic ine nie je...

zden2
29. jún 2012

Aj keď nie som s Košíc... presne včera som toto riešila aj ja s mojím synom.... v stredu som ho dala spať klasika o ôsmej ako je zvyknutý - vypil mliečko, šup do postieľky a v pohodke zaspal... o desiatej plač - zoberiem ho na ruky a celý spotený a horúci - teplota 39,3... podala som sirup trošku teplotka klesla a zaspal. Celý štvrtok stále teplota a ani po liekoch neklesla pod 38,5... (žiadne iné príznaky nemal!!!!) celú túto noc sa prehadzoval mrnkal stále mal zvýšenú teplotu. O pol piatej som mu dala ešte sirup na zníženie. keď vstával idem že odmeriam a pôjdeme k lekárke a na moje veľké prekvapenie nič... teplota zmizla ..... sa mi uľavilo len dúfam že sa mu to na večer nezhorší.... ale keby to trvalo dlhšie radšej by som išla k lekárke no radšej nech ma pošle domov s tým že mám stále dávať len obklady a lieky na zmiernenie teploty ako tŕpnuť čo to môže byť....

juliagregor
29. jún 2012

nielen v kosiciach... 😒

moji to mali vsetci a ani mna to neobislo... 3 dni vysoke horucky a ako prisli, tak aj odisli...

petrake
29. jún 2012

u nas klop klop zatial teplotky len z ockovania a to nie vysoke, starsi ale zvracal, boli sme predvcerom na pohotovosti

lenka3007
29. jún 2012

keby len v Kosiciach, ja som to mala tiez (a to som 2500km od Košic 😀 ) 2 dni horucka a nic ine, ziadny kasel, ziadne bolesti, len horucka, nastastie maly to nedostal... neviem co to moze byt 😕

rose1988
7. júl 2012

to je 6 choroba aj moja to mala asi pred 2 týždnami, vygooglite si to.

jajka0211
10. júl 2012

my sme z ke a mali sme to minuly tyzden.

radka24
10. júl 2012

My sme mali 6 nemoc min. rok v lete maly mal 4 dni teplotky a na piaty den sa cely vyhodil, podla nasej dok. to nieje viroza a clovek ma tuto nemoc iba raz za zivot a vacsinou v detstve. je to mozno nemoc z tepla, kde detske telicko reaguje na horucavy.

gabka24
10. júl 2012

ja som dnes letela s malým k doktorke už sa mu teplota šplhala na 40, vraj je to vírus nejakej angíny, neviem presný názov... a tiež nie sme od košíc 😉

cikyta
10. júl 2012

Myslím, že virozy tohto typu su v lete bežné v každom meste. 😔

jenifer76
14. júl 2012

ahojt moj syn ma 1 rok a uz 3 den ma vysoke horucky od 38.5 do 39.5 davam mu nurofen aj vecer studene zabali a nic teplota viacej neklkesne.bpla som aj u lekarky nic mu nezistili ale horucky ma vkuse .neviete co to ma bit?som zufala jana kosice

suzieqiu
15. júl 2012

zvlastne my sme to mali tiez.. len 3 dni vysokych horucok a ziadne ine priznaky. Tiez mi to sedi na tu siestu,ale zatial sme sa nevyhadzali. Teda zdalo sa mi vcera,ze ma par fliacikov na tvari ale to je vsetko.

sabiatko
15. júl 2012

som to mala 2-3 tyzdne dozadu, behom pol hodinky horucka, za dalsiu hodinu som nedokazala vstat z postele, bolela ma hlava, tocila sa mi, inak nic ine, ani hrdlo zapalene, ani priedusky, nic. po dvoch dnoch odisla horucka aj slabost a bola som uplne fit. deti to nastastie nedostali.