Pomáha inhalovanie Vincentky na vyčistenie dýchacích ciest?
Ahojte. Idem si ku vám pre radu. Ide o to ze syn ma zadne sople, aj chrápe (áno, zajdeme si niekedy aj na orl). Dr kazal striekať do nosa morsku vodu ale nenecha si. Neviem to spravit ani na silu proste to nejde. A tak ma napadlo že by som dala do difuzera Vincentku( áno viem, kazí to difuzer ale zatiaľ sa nám to nestalo že by sa pokazil) alebo skúsila by som mu dať inhalovať. Pomôže to? Mám na mylsi ci pomôže vincentka vyčistiť dýchacie cesty keďže sprej odmieta
@denkabemommy preco myslíš ze ho budeme využívať dlhodobo?
Treba kupit inhalator, dat Vincentku resp. Yabro. Difuzer s Vincentkou je zbytocnost. Nasadit Sinupret na riedenie hlienov.
Ked ho posadis priamo k difuzeru tak by to mohlo trochu pomoct.Ale ja u nas nedam dopustit na Vincentku do inhalatora a krhlickovanie Vincentkou.To sa s difuzerom neda ani porovnat.Toto uz nas od oktobra do marca ide nepretrzite uz aj preventivne kazde rano v tonto soplavom obdobi 10 min preventivne,nos preplachnut Vincentkou.Neviem si vynachvalit toto kombo pri malych detoch.
Difuzér nie je absolútne účinný, zato inhalátor je super vec. Ver mi, že si ho nebudeš vedieť vynachváliť. V kombinácii s Vincentkou je to top.
Difuzér nie je absolútne účinný, zato inhalátor je super vec. Ver mi, že si ho nebudeš vedieť vynachváliť. V kombinácii s Vincentkou je to top.
@nasasa_1 ahoj, prosim ta, to sa dava do inhalatora normalne ta voda vincentka? Vies odporucit nejaky konkretny inhalator pre deti, ci je to jedno aky? Rozmyslam nad tym, lebo jedno z deti ma nonstop v zimnom obdobi problem so soplami a z toho zapaly priedusiek.
@anonym_autor len neviem ako by zvládol inhalátor, keď si nenechá streknúť do nosa. Môj 2rocny nevydrží vôbec pri inhalácii. :/ ale streknutie do nosa zvládne keď je to parsekundova záležitosť.
@anonym_autor Vincentka sa inhaluje cez inhalator. Neviem aké staré dieťa máš ale treba ho dat na ležato, prichytiť hlavu, ruky nohami a proste streknut. Akože nejde, ide. Keby ti musel vypiť ATB tak čo urobíš? O niektorých veciach sa s deťmi proste nediskutuje.
@anonym_autor len neviem ako by zvládol inhalátor, keď si nenechá streknúť do nosa. Môj 2rocny nevydrží vôbec pri inhalácii. :/ ale streknutie do nosa zvládne keď je to parsekundova záležitosť.
Poziadaj inu kludne aj prvorodicku, aby ti strekla synovi do nosa sprej… asi si len neschopna ked taketo nieco nevies spravit.. a ano kup inhalator budes ho potrebovat ak ma syn taketo problemy… ale tym ze uz teraz nezvladas svoje dieta budes mat o zabavu postarane ked bude vacsi
Dávať vincentku do difuzera je na 2 veci.
Buď kúpiš inhalator a pustis rozprávky a nejak si zvykne alebo nič 🤔
Nám na zadné sople zatiaľ nepomohlo nič, ani inhalovanie 4 x denne. Museli sme vybrať mandľu. Ale inhalovanie je super vec, naučili sme ho inhalovať (vtedy môže pozerať tv) čo je 2-3 denne 15 min. Zvlhči to nos a je to super vec. My sme kúpili taký kde sa dajú dať aj rôzne roztoky na kašeľ napr alebo na recept lieky (nemá takú funkciu každý). A aj pri nadche ju vie skrátiť. Používané aj my dospeli..
A čím sa dá inhalovať? Napríklad aj preventívne. Vincentka neublíži keď ju budeme dávať preventívne?
A čím sa dá inhalovať? Napríklad aj preventívne. Vincentka neublíži keď ju budeme dávať preventívne?
@anonym_autor neublíži Vincentka je super 🙂 videla som na kašeľ niečo volnosostuone ale zatiaľ sm neskúšali. A chcela som yabro ale to mi všade píše že momentálne nedostupné
@anonym_autor ide to, jasne ze to ide. Jasne, ze nechce 🙄 na to si matka aby si sa postarala aj o takéto nepríjemné ale potrebné veci. Ani jedno z mojich detí si nechcelo dat streknut do nosa a predstav si, že to išlo, nasilu ale išlo. Treba sa to len naučiť, ešte veľa vecí budeš musieť robiť nasilu a proti jeho vôli. Čím skôr to pochopíš, tým jednoduchší život budete mat.
@anonym_autor ano, vynikajico to cisti dych.cesty. my sme to casto dychali
@anonym_autor jasne ze neublizi. Mozes ju aj pit. ( dieta myslim, ze nie), takze vdyxhovanie neublizi, je podobna morskej vode, fakt je dobra
Aha, teraz citam ze difuzer. To je hovadina, to nedojde ani na pol cesty. Musi to ist priamo cez inhalator.
@denkabemommy preco myslíš ze ho budeme využívať dlhodobo?
@anonym_autor ano budete, mvm aky je vekovo, ale tipujem okolo dvoch r. Takze este sa potrapis s hlienami. A chrapanim, a zatekanim
@kik2022 treba ho zabavit, nie je to uloha na dieta ale na matku ako to vydrzi.
Ked ho posadis priamo k difuzeru tak by to mohlo trochu pomoct.Ale ja u nas nedam dopustit na Vincentku do inhalatora a krhlickovanie Vincentkou.To sa s difuzerom neda ani porovnat.Toto uz nas od oktobra do marca ide nepretrzite uz aj preventivne kazde rano v tonto soplavom obdobi 10 min preventivne,nos preplachnut Vincentkou.Neviem si vynachvalit toto kombo pri malych detoch.
@maminkadeticiek krhlickujes vinxentkou? Ved to stipe jak fras
@maminkadeticiek krhlickujes vinxentkou? Ved to stipe jak fras
@marlent Ano,Vincentkou.Vzdu ju necham z vecera do rana vybublikovat a nestipe vobec.Stipe len ked krhlickujes cerstvu.
@marlent Ano,Vincentkou.Vzdu ju necham z vecera do rana vybublikovat a nestipe vobec.Stipe len ked krhlickujes cerstvu.
@maminkadeticiek som sa čudovala lebo tiež som ju minule naliala synovi ten začal hučať že štipe vravim ukaž sem a skoro som zhynula 🤣😂
@maminkadeticiek som sa čudovala lebo tiež som ju minule naliala synovi ten začal hučať že štipe vravim ukaž sem a skoro som zhynula 🤣😂
@marlent Ano,tiez som toto takto skusala
.. 😁😱😱