Pomáha rast detí zlepšiť plagiocefaliu?
Mamicky najde sa tu niekto kto ma dieta s plagiocefaliou? Myslim uz take starsie ..ci sa to nejako rastom opticky zlepsilo. Poprosim kludne aj do osobnej spravy ...
My sme mali kraniosynostozu - skafocefaliu. Boli ste operovani? Ono zalezi asi aj na tom.
My sme mali kraniosynostozu - skafocefaliu. Boli ste operovani? Ono zalezi asi aj na tom.
@martinkatinka nie neposlala nas ani pedi na scan hlavy vtedy to este nebolo tak zname ako teraz.. uistovala ma ze sa to zrovna ked bude sediet polohovanim sme to zlepsili podstatne lepsie to bolo no cas ukazal ze aj mensia preležanina sa moze zhorsit ... zviraznit.
@martinkatinka nie neposlala nas ani pedi na scan hlavy vtedy to este nebolo tak zname ako teraz.. uistovala ma ze sa to zrovna ked bude sediet polohovanim sme to zlepsili podstatne lepsie to bolo no cas ukazal ze aj mensia preležanina sa moze zhorsit ... zviraznit.
@anonym_autor moj syn ma 14 rokov, opetovany bol ako rocny, nakoniec v BB, v BA sme sa nemohli dockat na operaciu. Napriek operacii to deformitu hlavy trocha vidno, ma taku siskovitu hlavu. Vtedy sme boli v BA na neurochirurgii u MUDr. Horna. Uz vtedy sa to operovalo a o par rokov neskor dokonca endoskopicky. Moj syn mal este otvorenu opersciu, jazvu ma od ucha k uchu

moj nazor, nemali sme plagio ale iny druh, ono casom ako dieta rastie to prestanete riesit a kudia tiez prestanu sledovat hlavicku ale zamerajú sa na celkove dieťa