Pomáha šampón na mliečne chrasty?
Pomáha?

Našej pomohol, prvý deň 90%, druhý zvyšných 10% 🤗🤗
Rozhodne ano,pri oboch detoch. Dokonca aj dospelemu.
Ani sme nejako nwmuseli vycesavat...
Ano pomáha 🙂 a ak sa jedná o bábätko tak kľudne hlavičku potom premazať masťou na mliečnu chrastu.
Nám pomohol.
Malemu nepomohol, robila som to starým spôsobom, nagebrala hlavu maslom a vycesala a bolo po chraste
Nepomohol pomohla tiež bioderma mastička .
Nam pomohol hned
Nám pomohol
Nam jednoznacne pomohol, uz po prvom pouziti bol jasne viditelny efekt.
nam doktorka predpisala salicylovy olej, namiesali nam v lekarni, stalo to okolo 1,5 E, pomohlo na prvy sup
Môžete skúsiť.. Ja som výraznú zmenu ib po tom šampóne nevidela, az raz mi suseda poradila, že ešte pred kúpaním (cca pol hodinu) natrieť hlávku detskym olejom (rozumej tak vtierat ten olej na hlavu), nechať pôsobiť, a potom počas kúpeľa detským hrebeňom vycesat, ja som aj velmi jemne poskriabkala hrebeňom kožu na hlave. Následne sme hlavu umyli tým šampónom. Toto sme ešte zopakovali asi dvakrát, cca po týždni. A určite nášmu najviac pomohlo neumyvat v kuse hlavu. Bola zima, nepotil sa tak a mal obdobie, že brutálne reval pri umývaní vlasov, mala som co robiť ho podržať aj umyť hlavu. Tak som sa na to vykaslala a umývala hlavu max dvakrát týždenne a zrazu sme si všimli, že problém z chrastou definitívne zmizol.

Môjmu nepomohol 🤔 kúpili sme Biodermu, párkrát aplikovali, a bolo po mliečnej chraste