icon

Pomáha šampón na mliečne chrasty?

15. jún 2021

Pomáha?

Pomáha šampón na mliečne chrasty?
mirib11
15. jún 2021

Môjmu nepomohol 🤔 kúpili sme Biodermu, párkrát aplikovali, a bolo po mliečnej chraste

diaalex
15. jún 2021

Našej pomohol, prvý deň 90%, druhý zvyšných 10% 🤗🤗

terezka1947
15. jún 2021

Rozhodne ano,pri oboch detoch. Dokonca aj dospelemu.
Ani sme nejako nwmuseli vycesavat...

kkovacovak
15. jún 2021

Ano pomáha 🙂 a ak sa jedná o bábätko tak kľudne hlavičku potom premazať masťou na mliečnu chrastu.

zafir
15. jún 2021

Nám pomohol.

lenka2710
15. jún 2021

Malemu nepomohol, robila som to starým spôsobom, nagebrala hlavu maslom a vycesala a bolo po chraste

vikybotka
15. jún 2021

Nepomohol pomohla tiež bioderma mastička .

tayla
Odpoveď bola odstránená
radkaradix
15. jún 2021

Nam pomohol hned

tulipanicek
15. jún 2021

Nám pomohol

marianarem
15. jún 2021

Nam jednoznacne pomohol, uz po prvom pouziti bol jasne viditelny efekt.

masinka
15. jún 2021

nam doktorka predpisala salicylovy olej, namiesali nam v lekarni, stalo to okolo 1,5 E, pomohlo na prvy sup

marrilyn
15. jún 2021

Ja som robila podobne ako
@tayla.. Natrela detskym olejom a vycesala, ale zvyklo sa mu to po case znovu objavit. Raz som namiesto oleja pouzila obycajnu modru indulonu a to islo dole ako "po masle" 😁 Po tej indulone bol dlho pokoj

oblecenie99
15. jún 2021

Môžete skúsiť.. Ja som výraznú zmenu ib po tom šampóne nevidela, az raz mi suseda poradila, že ešte pred kúpaním (cca pol hodinu) natrieť hlávku detskym olejom (rozumej tak vtierat ten olej na hlavu), nechať pôsobiť, a potom počas kúpeľa detským hrebeňom vycesat, ja som aj velmi jemne poskriabkala hrebeňom kožu na hlave. Následne sme hlavu umyli tým šampónom. Toto sme ešte zopakovali asi dvakrát, cca po týždni. A určite nášmu najviac pomohlo neumyvat v kuse hlavu. Bola zima, nepotil sa tak a mal obdobie, že brutálne reval pri umývaní vlasov, mala som co robiť ho podržať aj umyť hlavu. Tak som sa na to vykaslala a umývala hlavu max dvakrát týždenne a zrazu sme si všimli, že problém z chrastou definitívne zmizol.