Pomáhajú Omega 3 a B vitamín pri poruche reči?
Ahojte, mate s tymto skusenost? Vraj to aj logopedicky doporucuju.
Maly bude ma 2 a pol roka.
Mate taku skusenost?
@anonym_autor my sme v roku začali užívať Omega 3 a bekomplex (podpora imunity atd) ale kvôli iným veciam ako reč.. keď mal syn rok aj 3 mesiace začal krásne rozprávať.. jeho rovesnici slabikovali (baba, bebe, bubu...) a on dokazal po nas zopakovat akékoľvek slovo kludne aj helikoptera a pod. 🙂 takže možno to ma niečo do seba
@mtn112233 vedela by si mi dat do spravy konkretne znacky? ja si to objednam 🙈
@anonym_autor urcite je dobry napad doplnit Omega 3 aj B- komplex. Je to dolezite na vyvoj mozgu. Teoreticky aj zelezo a magnezium by mali pomoct... ale nejde to nasadit len tak svojvolne, treba najprv zistit z krvi ci nechybaju.
@anonym_autor urcite je dobry napad doplnit Omega 3 aj B- komplex. Je to dolezite na vyvoj mozgu. Teoreticky aj zelezo a magnezium by mali pomoct... ale nejde to nasadit len tak svojvolne, treba najprv zistit z krvi ci nechybaju.
@larinka552 zelezo a pod. by som bez odberu krvi nedavala nikdy, ale Dr. povedala, ze omega a be mi poradia v lekarni, nic s krvou nechcela...
@anonym_autor omega 3 sme používali rybí olej Equazen, a becko klasicke kvapky B-komplex
@mtn112233 snad sa mozu aj takto, ked ma iba 2 a pol roka
@anonym_autor Equzen je od 1 roka
@mtn112233 ano nasadila som a b-komplex kvapky 🤷♀️

@anonym_autor my sme v roku začali užívať Omega 3 a bekomplex (podpora imunity atd) ale kvôli iným veciam ako reč.. keď mal syn rok aj 3 mesiace začal krásne rozprávať.. jeho rovesnici slabikovali (baba, bebe, bubu...) a on dokazal po nas zopakovat akékoľvek slovo kludne aj helikoptera a pod. 🙂 takže možno to ma niečo do seba