icon

Pomohol Imunoglukan vašim škôlkarom na imunitu?

3. jan 2026

Ci zbytocne vyhodene €?
Ak zabral kedy ste videli pokrok ?

ivik4
3. jan 2026

Nie

autor
3. jan 2026
@ivik4

Nie

@ivik4 cize zbutocne vyhodene € a pomohlo nieco?

joesvk
3. jan 2026

Ja používam Imunoglukan v čase choroby a myslím, že potom to fakt trvá kratšie.

anonym_cc21b5
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autorzbytočne vyhodené peniaze, začni na jar s otužovaním, zatiaľ zdravá pestrá strava, minimum sladkpstí, von za každého počasia aspóň na hodinu denne, športovať, doma neprekurovať, to je veľmi dôležité, často vetrať

anonym_8ad428
3. jan 2026

Používam dlhodobo u oboch detí. Dávam bez prerušenie od začiatku augusta do konca marca. Už pár rokov. Imunitu neviem či nakoplo, ale choré sú naozaj málo a keď aj niečo schytali tak buď mali mierne príznaky, alebo oveľa krajšie trávenie choroby.
Ja som spokojná a za vyhodené peniaze to nepovažujem. Ale to je môj názor a skúsenosť.

anonym_d54763
3. jan 2026

Za mna vyhodene peniaze…

anonym_cc21b5
3. jan 2026
@anonym_8ad428

Používam dlhodobo u oboch detí. Dávam bez prerušenie od začiatku augusta do konca marca. Už pár rokov. Imunitu neviem či nakoplo, ale choré sú naozaj málo a keď aj niečo schytali tak buď mali mierne príznaky, alebo oveľa krajšie trávenie choroby.
Ja som spokojná a za vyhodené peniaze to nepovažujem. Ale to je môj názor a skúsenosť.

@anonym_8ad428 samzrejme, že má každý vlastnú skúsenosť, len to nie je možné na jednom dieťati porovnať, akoby to bolo bez podávania, Podstatné je, aby nebolo choré

zuzkaa1991
3. jan 2026

@anonym_autor ja som všetko mozne vyskusala bud to je náhodou alebo vekom sa az to opravilo...
Ale ja dlhodobo používam arkodefenses kids v maji dam pauzu zacnem v auguste opat zacnem podavat ;)
Vyskúšali sme od 2.5r do 5r všetko mozne vitamíny, rozne procedury ostali sme pri tom arkodefenses kids uz len posledne roky

anonym_3640a3
3. jan 2026

@anonym_autor dávam deťom od polky augusta do marca-apríla. Bývajú chorí občas a keď aj, nebýva to nič vážne, dĺžka je cca 2-3 dni. Choroby sa skrátili a príznaky sú mierne, pripisujem to imunoglukanu. Táto zmena nastala asi po druhej dlhšej dávke ktorú brali.

ivik4
3. jan 2026

Nic vobec

barka1
3. jan 2026

Pomohol. A stačila aj lacnejsia verzia - Betaglukan. Začínali sme vždy pred školkou v auguste. Takže ho brali 3m,než vypukli choroby.

bolarazjedna
3. jan 2026

No, ja by som povedala, že momentálne nevidím efekt. 1.dieta, v septembri šlo do škôlky. Imunoglukan som začala podavat ešte v polke augusta. Okrem toho dávam vit C a D, takmer celoročne, okrem júna a júla.
September - október bol týždeň chorý, týždeň doma, na striedačku, 1x vydržal v škôlke zdraví 2 týždne aj 2 dní. V novembri bol v škôlke 4 dni (aj keď je pravda, že 3 týždne bol doma zdravý , len aby sa zotavil..) v decembri 2 dni...

aurora33
3. jan 2026

@anonym_autor nám pomohol

cyberk
3. jan 2026

Vyhodene peniaze… ale broncho vaxom pomohol viac

1europa23
3. jan 2026

@anonym_autor my pouzivame od malicka ce vit a a myslim ze funguje ci uz ako predbezne opatrenie ale aj ked chytime niaky soplik do 2 dni sme fit z imuniglukanu bolo malej tazko

marlent
3. jan 2026

Tiez nie

vladi4444
3. jan 2026

Áno 🙂

anonym_9dfaac
3. jan 2026

Nie
Pomaha forimun, omega, stastne brusko z abczdravia.sk a rakyt.olej od terezie v kapsulach. 10r syn nebol rok chory.

vieronika14
3. jan 2026

@anonym_autor ahoj ja detom davam dlhodobo a ja mam pocit ze funguje, je to jedine co im ako tak chuti a vypiju

autor
3. jan 2026
@zuzkaa1991

@anonym_autor ja som všetko mozne vyskusala bud to je náhodou alebo vekom sa az to opravilo...
Ale ja dlhodobo používam arkodefenses kids v maji dam pauzu zacnem v auguste opat zacnem podavat ;)
Vyskúšali sme od 2.5r do 5r všetko mozne vitamíny, rozne procedury ostali sme pri tom arkodefenses kids uz len posledne roky

@zuzkaa1991 to je tych 5 dni v mesiaci co davas a potom zasa pauza a zasa 5 dni?

anonym_cc21b5
3. jan 2026
@anonym_9dfaac

Nie
Pomaha forimun, omega, stastne brusko z abczdravia.sk a rakyt.olej od terezie v kapsulach. 10r syn nebol rok chory.

@anonym_9dfaac nikdy som nedávala nič a tiež dieťa nebolo choré desať rokov, pred tými desiatimi rokmi kiahne

pehavcek
3. jan 2026

U nas nepomohol. Pomohlo az vyoperovanie nosnych mandli a liecba bronchovaxomom. Odvtedy (poklopem) je to uplne o niecom inom.

zuzkaa1991
3. jan 2026
@anonym_autor

@zuzkaa1991 to je tych 5 dni v mesiaci co davas a potom zasa pauza a zasa 5 dni?

@anonym_autor neee 5dni davam potom 3 4 tyzdne pauza...ja väčšinou na vyplatu objednam ;) a davam malej

zuzubb007
3. jan 2026

Vyhodené peniaze pri oboch deťoch absolútne bezvýznamný, zato bronchowaxon je na predpis ten je brutál naozaj funguje

anonym_f3edb5
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor berie pravidelne aj dalsie vitaminy aj morsku vodu kazdy bozi den
Nie ochorel aj tak ale liecenie bolo kratsie