icon

Pomohol sprej Nasonex vášmu dieťaťu?

18. okt 2024

Ahojte, bralo vaše dieťatko Nasonex? Pomohol? Lebo ja mám pocit že od kedy ho dcerka berie má nadmernú tvorbu soplov, a neustupuju, v pondelok ide na stery či tam znova opakovane nie je nejaký bacil, ja už som zúfalá.

dadka1997
18. okt 2024

Sople moze mat z toho, lebo je take obdobie, nemyslim si, ze je to zo spreju, dcera ho uzivala 6 mesiacov

kacena4
18. okt 2024

pokiaľ viem sprej je na alergickú reakciu to znamená odpuchne jej sliznica a tým pádom ten sopel ktorý má v nose ľahšie vytečie von aby mohla ľahšie dýchať a ne upchá nos

palculienka40
18. okt 2024

Nasonex su kortikodony a mozu sposobit premnozenie kandidy alebo ak ma bacila tak kortikpidy potlacuku imunitu tak sa bacil namnozil viac. Kup dcere coldisept do nosa je to s koloidnym striebrom.

eternity24
18. okt 2024

Áno, pomohol

autor
18. okt 2024

@kacena4 ona nemá upchatý nos, dýcha pekne len tie sople to je masake.
@palculienka40 ten sprej prosím ťa môže aj v kombinácii s tým nasonexom? Dcérka má Nasonex nasadený od ORL lekárky keďže má brutálne veľké mandle nosné a pokiaľ to nepomôže tak zváži ich vybratie

palculienka40
18. okt 2024

Nemala by yam byt kontraindikacia skuste. Kolko ma dcera? Mandle sa zyknu vrkom zmensit nosne. Pozri tento link
https://www.tcmherbs.sk/produkty/kod-037-hebkos.... je tam aj stranka test dobry jazyk odpiveda doktor vie ti nastavit na mieru. Ja by som skusila toto pred vyberom.
.