icon

Pomôže na ekzém La Roche Lipikar?

zorkahorka
21. mar 2022

Moj 17m syn mava na nohach cervene flaky, skriabe sa pod kolenami a pri clenkoch. Dr predpisuje na premastenie kyselinu mliečnu, ale to mnozstvo je tak na lokalne natretie. Odporucila mi la rosche lipicar balzam. Naozaj pomaha pri svrbeni?

amelia89
21. mar 2022

@zorkahorka individualne🤷🏽‍♀️, ako vsetko co sa tyka ekzemu. Mojmu synovi pomaha,natieram ho tym stale aj ked ekzem nema. Lipikar Baume (nie lait)

sluchatka
21. mar 2022

@zorkahorka nam lipikar pomohol. Ale ked je ekzem v akutnej zapalovej faze tak treba najprv vysusit - krem so zinkom alebo sudokrem napr a potom premastujem ak je ekzem suchy

galixx
21. mar 2022

Nam to velmi pomaha. Tiez pouzivam lipikar baume

jjanulienka
21. mar 2022

Ja som si kupila takuto masticku v prírodnej lekárni na extrémne suché ruky, ekzém nemam takze neviem poradiť ale skúsila by som niečo prirodnejsie keďže je ešte maličký 🤷🏽‍♀️

amelia89
21. mar 2022

@jjanulienka lrp sa moze pouzivat od novorodeneckeho veku - je to neparfumovana,hypoalergenna lekarenska kozmetika. nechapem niekedy ze preco ludia za kazdu cenu radia - ked este aj ako pises nemas s tym ani skusenosti….

lucindav
21. mar 2022

@zorkahorka ja by som skúsila.. moj krpec to nemá až take že cervene, ale skôr dotykom cítim suché mapy na tele. Pouzivam biodermu abcderm a pomáha. Ale biodermu len preto že som kúpila v akcii 😁😁 určite je potreba to niečim krémovat. Ak by som nešla do biodermy tak aj LRP a hocake lekárenské značky. Dokonca lekáreň drmax ma práve akciu -25% pri kupe 2 produktov 👌 pozri im na webe

zorkahorka
autor
21. mar 2022

@lucindav abcderm doma mam. Na usta. Tu myslis?

jjanulienka
21. mar 2022

@amelia89 a ja zas nechápem na čo komentujes ty mna... ako si sama napísala- lekárska kozmetika čiže nič moc prírodné to nebude a prečo neskúsiť dať tak malému dieťaťu niečo na prírodnej báze? Je to vyslovene na exzem tak neviem čo sa tu poburujes🤦‍♀️

sono2
21. mar 2022

@zorkahorka a z čoho ma pôvod? Určite pomôže niečo, premastí, ale reálne nezabráni ekzému

amelia89
22. mar 2022

@jjanulienka nauc sa napisat slovo ekzem lebo ta ma poburuje najviac 😂

lucindav
22. mar 2022

@zorkahorka jemne hydratacne mlieko, ma to 200 ml.

snehulak77
22. mar 2022

@jjanulienka prírodné veci sú často alergenne, preto sa malým deťom neodporúčajú. A veľmi opatrne pri ekzemikoch

snehulak77
22. mar 2022

My máme Lipikar aj sprchový aj balzam a od narodenia super. Sme spokojní

1angelika
22. mar 2022

odporúčam ti telové mlieko Modrá Indulona

zorkahorka
autor
30. mar 2022

@amelia89
@snehulak77
@galixx