Pomôže na ekzém La Roche Lipikar?
Moj 17m syn mava na nohach cervene flaky, skriabe sa pod kolenami a pri clenkoch. Dr predpisuje na premastenie kyselinu mliečnu, ale to mnozstvo je tak na lokalne natretie. Odporucila mi la rosche lipicar balzam. Naozaj pomaha pri svrbeni?
@zorkahorka nam lipikar pomohol. Ale ked je ekzem v akutnej zapalovej faze tak treba najprv vysusit - krem so zinkom alebo sudokrem napr a potom premastujem ak je ekzem suchy
Nam to velmi pomaha. Tiez pouzivam lipikar baume
@jjanulienka lrp sa moze pouzivat od novorodeneckeho veku - je to neparfumovana,hypoalergenna lekarenska kozmetika. nechapem niekedy ze preco ludia za kazdu cenu radia - ked este aj ako pises nemas s tym ani skusenosti….
@zorkahorka ja by som skúsila.. moj krpec to nemá až take že cervene, ale skôr dotykom cítim suché mapy na tele. Pouzivam biodermu abcderm a pomáha. Ale biodermu len preto že som kúpila v akcii 😁😁 určite je potreba to niečim krémovat. Ak by som nešla do biodermy tak aj LRP a hocake lekárenské značky. Dokonca lekáreň drmax ma práve akciu -25% pri kupe 2 produktov 👌 pozri im na webe
@lucindav abcderm doma mam. Na usta. Tu myslis?
@amelia89 a ja zas nechápem na čo komentujes ty mna... ako si sama napísala- lekárska kozmetika čiže nič moc prírodné to nebude a prečo neskúsiť dať tak malému dieťaťu niečo na prírodnej báze? Je to vyslovene na exzem tak neviem čo sa tu poburujes🤦♀️
@zorkahorka a z čoho ma pôvod? Určite pomôže niečo, premastí, ale reálne nezabráni ekzému
@jjanulienka nauc sa napisat slovo ekzem lebo ta ma poburuje najviac 😂
@zorkahorka jemne hydratacne mlieko, ma to 200 ml.
@jjanulienka prírodné veci sú často alergenne, preto sa malým deťom neodporúčajú. A veľmi opatrne pri ekzemikoch
My máme Lipikar aj sprchový aj balzam a od narodenia super. Sme spokojní
odporúčam ti telové mlieko Modrá Indulona
@amelia89
@snehulak77
@galixx
@sluchatka
@lucindav dik baby, kupila som ho a super. Nahradil vsetky masticky od kožnej
@zorkahorka super mam radost!!

@zorkahorka individualne🤷🏽♀️, ako vsetko co sa tyka ekzemu. Mojmu synovi pomaha,natieram ho tym stale aj ked ekzem nema. Lipikar Baume (nie lait)