Pomôžme malému bojovníkov💕
Ahojte,neviem či sa to smie dávať na plochu ale sme ľudia,máme srdcia,sme rodicmi,a máme to šťastie,že máme zdravé deticky,tak prosím pomôžte kto môže, či už finančne alebo aspoň zdieľaním,tlačí ich čas,nemajú už veľa času....ďakujem vám krásne💕💕

@aduska0001 ďakujeme krásne,snáď sa stihne vyzbierať dana obrovská čiastka 💕💕
Ja som uz prispela - aj Riskovi, aj Alexovi ... na FB som zachytila info, ze by sa rodicia mali stretnut s premierom? Ci je na tom nieco pravda ... treba tlacit, aby uvolnili peniaze z rezervy. Urcite nejake su. Radsej takto, ako nezmyselne predvolebne dristy ,,, a pre vsetky 4 deticky.
@ukulela presne tak,dúfam,že im vyčlenila dostatok peňazí na záchranu ich detičiek✊✊💕
@tatkoamamka no bola by hanba - ked teraz chcu nezmyselne dvihat rodinne pridavky, slubovat dochodky a rusit dialnicne znamkly ävsetko za 800 milionov) - aby nenasli prachy pre tieto deticky ... jazdielam vyzvy na FN uz par dni, a teda nastastie idu volby smeru klesaju preferencie, takze toto si nedovolia, odmietnut pomoc detom. to by ich uplne potopilo. verim tomu, ze si to marketingovo prerataju a urcitedaju - aspon cast.
@ukulela kiežby ste mali pravdu,tiež v to verím lebo keby len v parlamente si utiahli opasky ,poprípade vzdať sa predvoleb.hluposti,tak peňazí by hneď bolo dost
Posielam, vdaka za info.
@keralas ďakujeme,snáď sa nás nazbiera čo najviac ✊💕
Tiez som posielala aj Riskovi aj Alexkovi. Nech sa drzia, drobceky.
@ruzasipova kiežby sa to podarilo a obom pomohli✊💕

@tatkoamamka veľmi ma to mrzí som otom počula a je to veľmi nespravodlivé veľké peniaze od nás berú zp ale keď majú pomôcť tak sa otočia chrptom sa môžu hanbiť určite prispejem