Popálenina u 4-ročného syna: Potrebuje lekára?
Čo robiť pri takejto popálenine ?? Chytil lampu a takto to dopadlo, najprv ani neplakal až po cca 5 minútach že veľmi boli chladim ale syn veľmi plakal ale uz spi. Chladim aj v spánku, je nutný lekár? Ma 4 roky

Nie netreba vak máš patrí mu to aloe vera gélom, alebo ak máš radtlinu tak odlom list.
Ale však to je nič. Treba na to dať niečo chladné, aloe vera gél alebo panthenol
Pod studenu vodu, mozno sa druhy den spravi pluzgier, ak sa to otvori treba to nechat v suchu
Podla mna netreba lekara, je to bezny maly uraz, ten Panthenol by som dala.
Lekara netreba. Daj mu drzat sacok s mrazenym hraskom. Nech o to oprie prst aspon. Nas chytil rozpaleny gril ukazovakom. Po tyzdni sa mu zlupla kozicka co sa mu vytvoril pluzgier. Nesposobovalo mu to ziadne problemy ani bolesti. Len si pamatal. Neboj uz viac lampu nechyti
samozrejme, ze netreba hned bezat k lekarovi, potom sa k nemu nevedia dostat ti, co to skutocne potrebuju. mam doma alfasilver, na taketo pripady pouzivame ten. a ozaj nan nedam dopustit. 🙂

Bolo to asi 20 min pred synovým spánkom inak by som zrejme išla na pohotovosť keby som mala cas rozmýšľať a nespal by mi