icon

Poradíte lieky proti bolesti po výbere nosnej mandle?

andrejka2424
24. máj 2015

Prosím poradte,čo Vám zabralo na bolesti po výbere nosnej mandle. Malý sa mi sťažuje na bolesti hrdla. Pred 2 dňami mu to robii,teplotu nemal,ale bolieva ho hlava a najmä hrdlo. Doteraz som mu dávala Panadol sirup a už má skoro prázdnu fľašku,tak neviem či pokračovať,alebo skúsiť iné. Vďaka

zuzi0911
24. máj 2015

Bude asi po intubscii mat bolesti...nurofen..panadol..ale radsej k dr nech ho pozru aby nekal zapalene hrdlo...

natalym
24. máj 2015

Ísť dr. Naša sa na na žiadne bolesti nesťažovala, bola úplne v pohode.

dena10
24. máj 2015

Ja by som tiež sirup...
Vám je. Nám mali vyberať túto stredu a poslali nás zo sály domov ☹ tak nás to všetko čaká nanovo ☹

chryse
24. máj 2015

Ahoj nam kazali, ze ak bude boliet hlava v zadu, hned k lekarovi, ze tam moze byt zapal a treba antibiotika.ale chvalabohu nic take sa u nas nekonalo

seahorse27
24. máj 2015

Ja by som pre istotu zašla k lekárovi, ci tam nie je zápal, ked aj hlava boli. Moja dcérka nemala bolesti, len prvý den trošičku pri jedení. Zatiaľ skús prestriedat s Nurofenom, ked Panadol nezaberá.

aine04
25. máj 2015

my sme to absolovovali pred 2 mesiacmi, dr. nam predpisal algifen kvapky proti bolesti. vravel, hlavicka moze boliet, hlavne vzadu, netreba dieta trapit a dat kvapky. algifen je ale len na predpis, takze treba zajst asi k detskej dr. po recept.
na tu hlavicku nas specialne upozornili, ze bolest na zadnej strane hlavicky a mierna strnulost šije sa zrejme objavi, je to najblizsie k miestu zakroku.

mawka
25. máj 2015

nasej to robili vo februari a bola tam aj jedna dospela slecna a mala strasne bolestii hrdla. sestricka hovorila, ze najcastejsie je to po intubacii a moze to trvat par dni. naopak moja mala a chlapcek boli v pohode. myslim si, ze to prejde, pockaj este den-dva. pokial nema teploty a zelene sopliky a hlieny, asi to bude len po tej intubacii. malo by to prestat. moja mala mala strasne bolesti v mieste, kde jej prilepili kanylu na ruke. tak jej to stiahli leukoplastom rovno v zhybe, chudato moje. normalne mala omotanu ruku leukoplastom. dala som jej paralen a ten nam tam odporucili, ze keby aj hrdlo bolelo. alebo z tych dostupnych skus nurofen. kazdemu zaberie nieco ine. drzte sa, nech ste cim skor fit 🙂