icon

Poraďte inhalátor na Vincentku

uradnikova
9. dec 2022
niekto2hy
9. dec 2022

@uradnikova vsetky

vemi23
9. dec 2022

@uradnikova minuly rok som kupila na Vianoce mame z kaufu maju aj teraz v lidli v letaku

zuzana9393
9. dec 2022

Baby a ako casto sa ma inhalovat pri chorobe? Kupili sme mi Omron c101 ( tusim) a maly je chory. Ma inhalovat vo najcastejsie? Davam mu to tak na 2 minutky a potom zase o hodinu napriklad. Moze byt tak?

niekto2hy
9. dec 2022

@uradnikova Lidl.

dominci
9. dec 2022

@zuzana9393 doba záleží od výkonu teda nebulizačnej schopnosti inhalátora. Čím menší výkon tým potrebná dlhšia doba inhalovania.... vek dieťaťa, koľko vydrží s inhalátorom? Ja mám ultrazvuk beurer ih55 a malej čoskor 3r. nechávam cca 10-12 minút. Začiatky inhalovania boli tak 5-6 minút viac nevydržala. Efektivita sa lepší nastavením manažmentu dýchania ale to ťažko s deťmi, ešte nevedia tak ovládať dýchanie. Naša dýcha volne a raz za čas počas jedného inhalovania jej kážem 5x sa zhlboka nadýchnuť ústami nech vtiahne hlbšie do priedušiek. Inhalujeme podľa potreby a nálady malej minimálne 2-3x do dňa a pri zaspávaní. Okrem Vincentky odporúčam primiešať aj ambrobene roztok do inhalátora pomáha uvolniť a zriediť hlien, Ak máte kompresorový inhalátor tak môže byť aj yabro na celkovú obnovu slizníc, pozor yabro je na olejovej báze takže nie je vhodné do ultrazvukový inh. Prajem skoré uzdravenie...