Poraďte železo - výživový doplnok pre 3,5 ročné dieťa
Ahojte nepoznate nieco s obsahom zeleza co by pomohlo? Syn je velmi bledy, ma kruhy pod ocami a velke nechutebnstvo. Dakujem.
melasa..do čajiku 🙂
ja by som mu do odberu krvi nedavala nic, nech vies ci je to urcite nedostatok zeleza a ak hej, tak tak aky velky.
trstinova melasa do cajiku 😉
@bridgetjonesova Skus zvysit prijem potravin s obsahom zeleza - cervena repa, maso, brokolica, spenat, strukoviny ... Dcerka mala hemoglobin len 84 a po mesiaci sa nam to upravilo na 118. Inak, ak ma naozaj malo zeleza, dr. vam naordinuje kvapky al. tabletky maltofer (prip. ine).
@bridgetjonesova urcite je lepsie zistit si potraviny s vysokym obsahom zeleza, nez donho pchat chemiu.
cize ako pisali baby vyssie, cvikla, brokolica, kokos a melasa je najlepsia 🙂
Hovadzie maso, kuracia pecen, sardinky, morcacie maso, telacie maso, strukoviny, tofu, tekvicove a slnecnicove jadierka, brokolica atd.
@bridgetjonesova tak melasu do caju vyskusaj 🙂 je sladka
@soldi a kolko obsahuje zeleza? a kde to kupujes?
@bridgetjonesova urcite ako baby radia zvysit prijem zeleza v strave a probiotika, ak je ti malo co popisali aj vygooglis konkretne mnozstva,,, pre male dieta pripravok s obsahom zeleza urcite nie vhodne riesenie,, nakolko crevo prirodzene obsahuje bakterie ziviace sa zelezom, takato vyzivova bomba vo forme zeleza iba podpori ich premnozenie a problem sa nie ze nevyriesi, ale aj zhorsi
@bridgetjonesova ja nastastie problem so zelezom nemam, takze melasu nepouzivam, skus vygoogglit nieco 🙂
ale uzivaju ju vsetky kamaratky, ktore maju problemy so zelezom 🙂
@bridgetjonesova ja odporúčam narosan cucoriedkovy, je to čisto prírodný produkt, nám veľmi pomohol na imunitu aj železo. Je drahší, ale oplatí sa investovať. Skús vygooglit, má veľmi dobré referencie.
Melasu kupis v zdravej vyzive, jeden pohar stoji okolo 3€. Moj maly ju vyjeda lyzickou, vola to "medik" 🙂 staci dat tak 1-2 lyzicky denne.
@bridgetjonesova
@reikina ok posli do IP
Ahoj, ak je to tvoj starsi 3 rocny syncek, tak jednoznacne odporucam cucoriedkovy narosan od firmy just. Mame s nim velmi dobre skusenosti. http://www.just.sk/produkty/vitaminy_mineraly/k...
Taktiež odporúčam cucoriedkovy narosan, neviem či ti ho zienky, čo ho odporúčajú, mozu aj objednať.. ak nie, napis mi do ip..
Sesternica dáva 2,5ročnej maltofer a je veľmi spokojná
Nedávala by som žiadnu chémiu rozhodne,mám s tým skúseností.Keď niečo z prírody tak rozhodne najvyššiu kva 🙂 litu,všetko iné je len predražený moč...pamatajte.A zorientovať sa na trhu mi trvalo dosť dlho.Ak chceš pomoc,ver informácia má cenu zlata-aty sa rozhoduješ....iveta797@gmail.com 🙂
@bridgetjonesova skvele skusenosti a vysledky mam s cucoriedkovym narosanom od firmy Just. Odporucam.
Odporúčam BETAVIT, je to novinka od Energy, kombinácia červenej repy a žihľavy, čisto prírodné vo forme tabliet.
Betavit podporuje imunitu, čistí organizmus, dodáva telu dôležité látky, čím zvyšuje jeho výkon a silu. Celkovo podporuje zdravie. Vďaka výraznému antioxidačnému pôsobeniu je vhodný ako prevencia imunitných ochorení a porúch krvotvorby, aj ako doplnok pri ich liečbe.
Teraz ho máme v akcii -30%
BETAFIT (BETAVIT) je teraz v akcii 1+1 Zadarmo. Platí len do konca apríla:
http://www.mamazem.sk/energy-akcia-mesiaca-vyho...
Narosan cucoriedkovy ako tu uz niekto spominal je naozaj velmi dobry v tomto
alebo potom http://www.pilulka24.sk/floradix-zelezo-vitamin...
Dievcata, ja mam kupenu trstinovu melasu. Len je to naozaj riadne sladke, pochopitelne 😀. Nepokazia sa z toho zuby? Zapijala by to cistou vodou. Dakujem.
@bridgetjonesova keď mal syn cca 10,5 kg, doporučila mi detská hematologička 16 kv Maltofer kvapky +1/2 tbl. Celaskonu 100 mg + 1/2 tbl. pyridoxinu (vit.B6) - tbl drviť a všetko vsypať a nakvapkať do trocha vody alebo ovocnej šťavy, 2 h pred a po nepodávať nič mliečne, dávať 3x denne.
- špenát neobsahuje veľa železa, viac obsahuje mäso, napr. hovädzie, môžeš ho dať ku špagetám alebo ak neobľubuje mäso, tak vmiešať do zemiakovej kaše a pod aspoň u môjho syna to zaberalo
- Maltofer obsahuje cukor, takže som sa snažila potom zuby vyčistiť
@kukucka1979 dobry den, prosim vas, ten Narosan sa pije ako dzus alebo nejak po lyzickach? Dakujem
@katkapetka dobry vecer, dava sa po lyzickach.
@kukucka1979 dakujem pekne uz som aj medzicasom zistila a objednala 🙂

@bridgetjonesova treba za doktorkou, lepšie poradi...pripadne vezme krv