icon

Poraďte železo - výživový doplnok pre 3,5 ročné dieťa

bridgetjonesova
9. jan 2013

Ahojte nepoznate nieco s obsahom zeleza co by pomohlo? Syn je velmi bledy, ma kruhy pod ocami a velke nechutebnstvo. Dakujem.

Strana
z2
sympa1
9. jan 2013

@bridgetjonesova treba za doktorkou, lepšie poradi...pripadne vezme krv

jarmillka
9. jan 2013

melasa..do čajiku 🙂

luciaaak
9. jan 2013

ja by som mu do odberu krvi nedavala nic, nech vies ci je to urcite nedostatok zeleza a ak hej, tak tak aky velky.

anicka87
9. jan 2013

trstinova melasa do cajiku 😉

januliku
9. jan 2013

@bridgetjonesova Skus zvysit prijem potravin s obsahom zeleza - cervena repa, maso, brokolica, spenat, strukoviny ... Dcerka mala hemoglobin len 84 a po mesiaci sa nam to upravilo na 118. Inak, ak ma naozaj malo zeleza, dr. vam naordinuje kvapky al. tabletky maltofer (prip. ine).

soldi
9. jan 2013

@bridgetjonesova urcite je lepsie zistit si potraviny s vysokym obsahom zeleza, nez donho pchat chemiu.
cize ako pisali baby vyssie, cvikla, brokolica, kokos a melasa je najlepsia 🙂

kimmie
9. jan 2013

Hovadzie maso, kuracia pecen, sardinky, morcacie maso, telacie maso, strukoviny, tofu, tekvicove a slnecnicove jadierka, brokolica atd.

http://www.webmd.com/diet/iron-rich-foods

bridgetjonesova
autor
9. jan 2013

@januliku
@soldi
@kimmie baby lenze problem je ze on mi bohvieco nezje ☹

soldi
9. jan 2013

@bridgetjonesova tak melasu do caju vyskusaj 🙂 je sladka

bridgetjonesova
autor
9. jan 2013

@soldi a kolko obsahuje zeleza? a kde to kupujes?

bamb27
9. jan 2013

@bridgetjonesova urcite ako baby radia zvysit prijem zeleza v strave a probiotika, ak je ti malo co popisali aj vygooglis konkretne mnozstva,,, pre male dieta pripravok s obsahom zeleza urcite nie vhodne riesenie,, nakolko crevo prirodzene obsahuje bakterie ziviace sa zelezom, takato vyzivova bomba vo forme zeleza iba podpori ich premnozenie a problem sa nie ze nevyriesi, ale aj zhorsi

soldi
9. jan 2013

@bridgetjonesova ja nastastie problem so zelezom nemam, takze melasu nepouzivam, skus vygoogglit nieco 🙂
ale uzivaju ju vsetky kamaratky, ktore maju problemy so zelezom 🙂

mamonia
10. jan 2013

@bridgetjonesova ja odporúčam narosan cucoriedkovy, je to čisto prírodný produkt, nám veľmi pomohol na imunitu aj železo. Je drahší, ale oplatí sa investovať. Skús vygooglit, má veľmi dobré referencie.

luciferova
10. jan 2013

Melasu kupis v zdravej vyzive, jeden pohar stoji okolo 3€. Moj maly ju vyjeda lyzickou, vola to "medik" 🙂 staci dat tak 1-2 lyzicky denne.
@bridgetjonesova

reikina
Odpoveď bola odstránená
bridgetjonesova
autor
10. jan 2013

@reikina ok posli do IP

kukucka1979
17. jan 2013

Ahoj, ak je to tvoj starsi 3 rocny syncek, tak jednoznacne odporucam cucoriedkovy narosan od firmy just. Mame s nim velmi dobre skusenosti. http://www.just.sk/produkty/vitaminy_mineraly/k...

bambo308
19. jan 2013

Taktiež odporúčam cucoriedkovy narosan, neviem či ti ho zienky, čo ho odporúčajú, mozu aj objednať.. ak nie, napis mi do ip..

minik131
21. jan 2013

Sesternica dáva 2,5ročnej maltofer a je veľmi spokojná

ita111
22. jan 2013

Nedávala by som žiadnu chémiu rozhodne,mám s tým skúseností.Keď niečo z prírody tak rozhodne najvyššiu kva 🙂 litu,všetko iné je len predražený moč...pamatajte.A zorientovať sa na trhu mi trvalo dosť dlho.Ak chceš pomoc,ver informácia má cenu zlata-aty sa rozhoduješ....iveta797@gmail.com 🙂

mamonia
Odpoveď bola odstránená
kukucka1979
17. feb 2013

@bridgetjonesova skvele skusenosti a vysledky mam s cucoriedkovym narosanom od firmy Just. Odporucam.

mamazem
27. máj 2013

Odporúčam BETAVIT, je to novinka od Energy, kombinácia červenej repy a žihľavy, čisto prírodné vo forme tabliet.
Betavit podporuje imunitu, čistí organizmus, dodáva telu dôležité látky, čím zvyšuje jeho výkon a silu. Celkovo podporuje zdravie. Vďaka výraznému antioxidačnému pôsobeniu je vhodný ako prevencia imunitných ochorení a porúch krvotvorby, aj ako doplnok pri ich liečbe.
Teraz ho máme v akcii -30%

vieraspacka
15. apr 2015

BETAFIT (BETAVIT) je teraz v akcii 1+1 Zadarmo. Platí len do konca apríla:
http://www.mamazem.sk/energy-akcia-mesiaca-vyho...

horana
15. apr 2015

Narosan cucoriedkovy ako tu uz niekto spominal je naozaj velmi dobry v tomto
alebo potom http://www.pilulka24.sk/floradix-zelezo-vitamin...

veronicka1901
19. mar 2018

Dievcata, ja mam kupenu trstinovu melasu. Len je to naozaj riadne sladke, pochopitelne 😀. Nepokazia sa z toho zuby? Zapijala by to cistou vodou. Dakujem.

luna116
19. mar 2018

@bridgetjonesova keď mal syn cca 10,5 kg, doporučila mi detská hematologička 16 kv Maltofer kvapky +1/2 tbl. Celaskonu 100 mg + 1/2 tbl. pyridoxinu (vit.B6) - tbl drviť a všetko vsypať a nakvapkať do trocha vody alebo ovocnej šťavy, 2 h pred a po nepodávať nič mliečne, dávať 3x denne.

- špenát neobsahuje veľa železa, viac obsahuje mäso, napr. hovädzie, môžeš ho dať ku špagetám alebo ak neobľubuje mäso, tak vmiešať do zemiakovej kaše a pod aspoň u môjho syna to zaberalo
- Maltofer obsahuje cukor, takže som sa snažila potom zuby vyčistiť

katkapetka
6. feb 2019

@kukucka1979 dobry den, prosim vas, ten Narosan sa pije ako dzus alebo nejak po lyzickach? Dakujem

kukucka1979
6. feb 2019

@katkapetka dobry vecer, dava sa po lyzickach.

katkapetka
7. feb 2019

@kukucka1979 dakujem pekne uz som aj medzicasom zistila a objednala 🙂

Strana
z2