Pôrod a herpetická meningoencefalitída
Dobry vecer. Pisem v kratkosti. Syn ma 5 mesiacov. Narodil sa ako zdrave dieta po 4 dnoch prepustene z Martinskej nemocnice so zltackou. Stazovala som sa na hnisave oci, že vraj zapal ocnych spojiviek. Prepustacia správa nic ziadne komplikacie. 7 den doma malemu sa nezuzovala zrenica bola som 4 x s okom u OBV. Dr. Nakoniec poslala na Ocne do Rk od tial ze ziaden zapal v očiach nemal ze je to glaukom ocna Rk do Bb akutneocna ze akutna operacia vrodeneho glaukomu do Ba Kramare. 5 dni po prichode domov maly prestala jest mal zvysenu teplo tu 37,8. U OBV. Dr. Crp nic od tial hned smehospitalizacia Rk lozkove - odber v poriadku nic nevedeli co sa deje. O 4 rano mi dostal hrozne horucky a krce. Neboli to febrilne krce nevedeli co to je krce pretrvavali 27 dnove dieta trpelo. Moj syn... Hrozne sa mi o tom pise a navyse pisem v s kratkosti. Od tial prednosta dal okamzite prevoz do Bb na JIS kde bolo eeg prítomne krce cize epilepsii nasledne CT MOZGU zapal mozgu zmeny na mozgu poskodene, nasledne lumbalna punkcia. Zistili herpeticky virus. Ze vraj genitalny. Maly je na tom dost zle momentalne. Ide o to. Ze bola som infektologia tam ze som dakedy davno mala len herpes simplex. Protilatky mam a ziadna reaktivacia. Gynekolog ziadne papilomavitusy nemam v zivote som nemala nic na pipine doslova mam ju taku ako každá ina ziadne zmeny nikde rektal e vaginalne ani z von. Proste NEGATIVNY vysledok. Idem to zacat riesit aj inak pretoze porod som mala katastrofalny. Hrozil mi kliestovy maly ako keby vedel ze nechce ist von. Mozno to mal byt cisar preto mal poskodene oko a DIAGNOZA je infekcia po poraneni Oka!!! Zeny davajte si pozor na seba prosim a vzdy si dajte hned 3 tyzden pred porodom aspon spravit test ci nemate genitalny herpes prosim. Nechcem aby stw zazili toto co ja pretoze zazrak ze ja nakazena niesom a vsetko mam negativne ale ze maly ma v karte ze HSV2 s partner om sme sa pohadali a nezijem e spolu koli chorobe a aj inym veciam. Prosim a cez tehotenstvo. Y som uz nikdy nespala s partner om bez ochrany!!!!! A to som zdrava a dietatko mam tazko chore. Je mi z toho zle.....
@saskia_98 dobry den musim povedat syn ma 20 mesiacov a nevie sa otocit ani na bok. TAZKY STAV PO HERPESE poskodeny mozog lava hemisfera Epilepsia, prejavy autiznu, poruchy spravania opozdeny Psychomotor vyvoj koordiancia zla a stabilita nula bodov, imunita v zadku stale soplavy chory neockovany rehabilitujeme cvicila som Vojtovu nic prejavovali sa Epi zacala som zbobath terapiu... PROSIM DAVAJTE SI POZOR NA HERPESE.. Ak toto niekto cita zeny prosim dajte sa vysetrit aj stery aj Krv odobrat az Vase dietatko je zdrave. Nikdy som o tom nepočúla nikdz som nemala herpes a toto sa stalo. Na 27 den mi SYN dostane EPI KRCE ci je to porodom netusim pretoze je to skoro mesiac od narodenia a herpes je velmi agresivny ci by to taka dlha doba mal v mozgu neviem. Ked mal 13 dni operovali Mu OKO mozno tam na stala nejaka chyba netusim. Prosim zeny davajte si Pozor. Ja som z togo na prasky a je mi z toho kazdy den zle co sa to vlasne stalo. Neviem sa s tym zmierit.
@jaja1337 mate este niekde aktivny ucet?

@jaja1337 boze, to sa hrozne cita. Velmi ma to mrzi a zelam tvojmu syncekovi aj tebe vela sil, aby ste to zvladli. Ste asi teraz v nemocnici, ze?