Potničky a akné u bábätka
Ahojte mame skoro 5 týždňové babatko a strašne sa nám vyhadzala ma to po celej tvaricke plus aj na krku a hrudi…. Pridávam fotku, treba panikáriť? Deň čo deň je to horšie aj jej to natieram ale zatiaľ sa to len zhoršuje

@heminepa nevolala som, najskôr som sa chcela poradit tu so skúsenými mamičkami až potom volať lekárovi 🙂
Pisala som mail pre istotu… dúfam že to nebude nič vážne
Mám skoro 3 mesačného syna a tiež bol taký vysypaný.Ešte teraz s tým bojujeme čo nie je úplne vyliečený.Tiež som ho skúšala potierať všeličím...DR poradila dubovú kôru, vývar z ovsených vločiek , krém Vitela-tuším že tak sa volá.potom predpísala vodičku do kúpeľa a mastičku takú zelenú (nemám ju tera po ruke).Pomaly sa toho zbavujeme ale krémovať musím stále.Náš to mal po líčkach a čelíčku veľmi vyhádzané, až také lišaje..
Ahoj zistila so čo to bolo. Máme niečo podobné. Dr predpísala kys. Mliečnu ale nemám zatiaľ pociy že to zaberá
Ahoj zistila so čo to bolo. Máme niečo podobné. Dr predpísala kys. Mliečnu ale nemám zatiaľ pociy že to zaberá
@vlkovaandrea bolo to obyčajne Nov. Akné a potnicky, menej som ju obliekala a akné zmizlo samé od seba