icon

Potničky na tvári novorodenca

biankaaa2292
30. máj 2023

Mali ste tento problém? Stiahlo sa to samo? Čo ste robili?

andrea_82
30. máj 2023

@biankaaa2292 urcite su to potnicky? Lebo nas maly ma novorodenecke akne. Doktorka povedala, ze to netreba nicim osetrovat, ze to odoznie.

biankaaa2292
autor
30. máj 2023

@andrea_82 také červené malé bodky, sú viac výrazné keď mu je teplo, sem tam aj na rukach

andrea_82
30. máj 2023

Tak to asi nebude to akne. Ak su to potnicky, tak zbytocne nebabusit a mali by zmiznut. Ale pytala si sa na to uz lekarky? Moze to byt kludne aj alergia alebo nieco ine.

biankaaa2292
autor
30. máj 2023

@andrea_82 zajtra to idem riešiť, ja už žial nekojim takže papá stále to isté a ani prací gél som nemenila, tak si myslim že buď potničky alebo akne 🙉 len mi je luto ked sa na ňom hocičo objaví

kp7333
30. máj 2023

Moja to tiez mala ako novorodenec. Pomohol Sudokrem.

anavixy
30. máj 2023

Moze to byt novorodenecke akne (typicke pre novorodenencky vek, tj prvych 28 dni), ktore prejde samo, alebo kludne aj potnicky. Ak su cervene mozes aplikovat vychladeny! cierny caj, urcite nie ziaden sudokrem ani nic podobne!! Zbytocne upcha pory a vyrazky sa este viac zapalia. Mozes kupat aj v repiku, ale postaci aj cierny caj. Pokozka musi hlavne dychat, nebabusit dieta, neprikryvat, ked je teplo, radsej davat dlhe rukavy, nohavice, ale vzdusne, prirodne materialy. A co sa tyka celkovej hygieny tak nekupat kazdy den a nepouzivat mydlo, aby si pokozka udrzala svoju barieru.

mirkava
30. máj 2023

@biankaaa2292 môj tiez mal, samé sa to stratí. Ja starostlivá matka som ho babušila brutálne 😁 no hrozna som bola 😊

biankaaa2292
autor
31. máj 2023

@mirkava jasne ja prvorodička, ešte k tomu prišiel skôr na svet v 35tt, teraz ide mať dva mesiace a ja tiež som asi preháňala 🙉