Použitie hypermangánu pri kiahňach
Dobry den, syn ma kiahne, kolko ma trvat kupel v hypermangane? A moze sa od zaciatku?
Dakujem
Mizes od začiatku, pekne to susi pupaciky, ten kúpeľ teba len chvíľku, nemusí tam byt napr že 20 min
@pribinak dakujem 🙂
Kludne od zaciatku a viackrat za den..ja som mala aj zarobeny v miske a potierala sa nim na tvari.
Ja som syna kúpala od prvého dňa v hypwrmangane 😊 tak 5-10 minút
Ja som syna kúpala od prvého dňa v hypwrmangane 😊 tak 5-10 minút
@saxana000
@izabela181 dakujem 🙂
A este sa spytam. Toto mi odporucili v lekarni. Mozem to davat aj ked uz budu chrasty? A povedali mi, ze si to mam rozotriet na ruky a normalne ho tym celeho potriet… netreba len bodkovat tie pupaciky?
Ma ich od predvcera a nasa lekarka ma dovcu, bude tam az v pondelok. Tak preto sa pytam tu 😀 nech nieco nepokazim.
Dakujem
Keď som bola s deťmi v kúpeľoch, na kúpele v hypermangane platilo všeobecne pravidlo koľko rokov toľko minút. 3rocne 3min., 5 ročne 5 min.
Ešte lepšie ako kúpeľ je pooplachovať ho tým roztokom. Ako keď nejde voda a ty si zarobíš do laboratória a s pohárom sa pooblievas.
A kúpeľ musí mať len jemne svetluckoruzovu farbu.
Keď som bola s deťmi v kúpeľoch, na kúpele v hypermangane platilo všeobecne pravidlo koľko rokov toľko minút. 3rocne 3min., 5 ročne 5 min.
Ešte lepšie ako kúpeľ je pooplachovať ho tým roztokom. Ako keď nejde voda a ty si zarobíš do laboratória a s pohárom sa pooblievas.
A kúpeľ musí mať len jemne svetluckoruzovu farbu.
@janage syn ma 11 😁 a urobili sme to tak, ze 5 min bol na chrbte a 5 min na bruchu

Mizes od začiatku, pekne to susi pupaciky, ten kúpeľ teba len chvíľku, nemusí tam byt napr že 20 min