icon

Použitie hypermangánu pri kiahňach

8. máj 2025

Dobry den, syn ma kiahne, kolko ma trvat kupel v hypermangane? A moze sa od zaciatku?
Dakujem

pribinak
8. máj 2025

Mizes od začiatku, pekne to susi pupaciky, ten kúpeľ teba len chvíľku, nemusí tam byt napr že 20 min

autor
8. máj 2025
@pribinak

Mizes od začiatku, pekne to susi pupaciky, ten kúpeľ teba len chvíľku, nemusí tam byt napr že 20 min

@pribinak dakujem 🙂

saxana000
8. máj 2025

Kludne od zaciatku a viackrat za den..ja som mala aj zarobeny v miske a potierala sa nim na tvari.

izabela181
8. máj 2025

Ja som syna kúpala od prvého dňa v hypwrmangane 😊 tak 5-10 minút

autor
8. máj 2025
@izabela181

Ja som syna kúpala od prvého dňa v hypwrmangane 😊 tak 5-10 minút

@saxana000
@izabela181 dakujem 🙂

autor
8. máj 2025

A este sa spytam. Toto mi odporucili v lekarni. Mozem to davat aj ked uz budu chrasty? A povedali mi, ze si to mam rozotriet na ruky a normalne ho tym celeho potriet… netreba len bodkovat tie pupaciky?
Ma ich od predvcera a nasa lekarka ma dovcu, bude tam az v pondelok. Tak preto sa pytam tu 😀 nech nieco nepokazim.
Dakujem

janage
8. máj 2025

Keď som bola s deťmi v kúpeľoch, na kúpele v hypermangane platilo všeobecne pravidlo koľko rokov toľko minút. 3rocne 3min., 5 ročne 5 min.
Ešte lepšie ako kúpeľ je pooplachovať ho tým roztokom. Ako keď nejde voda a ty si zarobíš do laboratória a s pohárom sa pooblievas.
A kúpeľ musí mať len jemne svetluckoruzovu farbu.

autor
8. máj 2025
@janage

Keď som bola s deťmi v kúpeľoch, na kúpele v hypermangane platilo všeobecne pravidlo koľko rokov toľko minút. 3rocne 3min., 5 ročne 5 min.
Ešte lepšie ako kúpeľ je pooplachovať ho tým roztokom. Ako keď nejde voda a ty si zarobíš do laboratória a s pohárom sa pooblievas.
A kúpeľ musí mať len jemne svetluckoruzovu farbu.

@janage syn ma 11 😁 a urobili sme to tak, ze 5 min bol na chrbte a 5 min na bruchu