Prázdne miesto vo vlasoch u 5 ročného chlapca
Dobrý deň, asi pred týždňom som si všimla,že má môj 5-ročný syn na hlavičke prázdne miesto, kde mu vôbec nerastú vlasy, to miesto je tak cca 1,5x1,5cm veľké, má to tam holé, predtým tam samozrejme vlásky mal...nemal žiadny úraz, lieky bral iba na vykašliavanie (Mucosolvan junior). Nemá tam žiadny ekzém. Neviete mi poradiť, čo to môže byť, čo to mohlo spôsobiť a čo s tým? Zrejme s ním pôjdem najskôr ku kožnej..Ďakujem vám vopred za rady.
Reagujem znova, lebo mi jedna maminka napísala do IP a ja som to omylom vymazala, takže neviem, ktorá to bola a dala mi nejaký kontakt na nejakú liečiteľku..? Vlásky do mesiaca dorástli,ale všimla som si, že mu odvtedy (od februára) zapácha zo žalúdka, je to taký silný zápach ☹ a neviem, či to súvisí, ale pred mesiacom sa mu urobila taká divná pľuzgierová vyrážka na tvári, zmizla do týždňa a dnes sa mu urobila ďaľšia..testy na cukor mal v poriadku našťastie..takže neviem, kto mi pomôže s tým zápachom 😒 , mám pocit, že ani môj pediater nevie, kam nás má poslať..preto vám vopred ďakujem za všetky rady 😉

@margot taketo miesta som mala presne v tom veku a zistili mi alergiu na macky,ktoru sme ani nemali doma,susedia vo vedlajsom byte mali a upozornili mamu,ze to moze byt aj z papagaja,kedze vylucuje z peria urcity druh prasku,nemate zvierata? Rozhodne navstiv Dr.lebo normalne to nie je...