icon

Prechádzka s dieťaťom po laryngitíde

8. mar 2025

Ahojte. Moje 2r dieťa ma momentálne laryngitídu, už je bez teploty od včera, nekasle len občas, záchvaty kašľu mal naposledy včera večer..už mu je dlho pýta sa von u nás je krásne dnes hlásia 13°..môžem ho vziať von? Len na prechádzku, pripadne v kočíku

heminepa
Autor odpoveď zmazal
maris5
8. mar 2025

Ano, mozete ist von. Nebehat, nenamahat sa. Pri laryngitide je dobry pobyt na vzdychu, hlavne ak je tam vlhko a chladno. Ulavuje od kasla.

angeli121212
8. mar 2025

Pri laryngitide mu to len prospeje ☺️

leona1234
8. mar 2025

Samozrejme, len sa asi vyhnúť kolektívu, inak budú zazerať na ten krasny kašeľ. 🥰

anavixy
8. mar 2025

Ak je uplne bez zvysenej teploty, tak mozes, ale nech moc nebeha, kludna prechadzka 🙂

basulaak
8. mar 2025

Ano samozrejme. Moj syn ked mal v januari laryng. zachvat a tak sedel na zahrade v bunde zabaleny do teplej deky a pozeral rozpravky. Kasel sa mu okamzite ukludnil vdychovanim chladneho vzduchu. Okamzita ulava.

biglovemom
8. mar 2025

Jasne 😊

prasiatko30
8. mar 2025

Studeny vzduch pomaha pri zachvatoch kasla. Namontuj do buginy pozakryvaj a chodte sa trochu prejst na cerstvy vzduch

lucia13022023
8. mar 2025

Áno, nám toto radila doktorka, že treba chodiť von a hlavne pri laryngitide (samozrejme ak je dieťa bez horúcok a nie do kolektívu, nebehat, nehrat sa). Chodila som so synom každý deň aj 4x na 20min prechádzku a kasel mu do par dni odišiel, len mu to prospelo 🙂