Prečo 5-mesačná dcérka stále zvracia?
Ahojte mám 5 messcnu dcérku a dnes stále vracia nie že prúdom ale normálne vidím obracajú hubicku alebo body. Papa UM.
Bolo to už x krát za deň.
Neviete čo to môže byt?
@simona20201309 asi zrobnelina od huby. Strasne no 🙈
@evahunkova15 Ak je inak spokojna tak utri grcky a neries. Asi sa viac ibe, tak jej viac vybieha
@simona20201309 ano ovracanu hubicku (ústa)
@evahunkova15 ježiš maria to naozaj nevieš pomenovať inak ako huba? 🤔
No ak doteraz nikdy nevracala a trvá to doteraz, ja by som išla k lekárovi, ale ešte cez den. Určite spi pri nej, aby sa náhodou v spánku nedusila zvratkami
@kitycat hrozne
@simona20201309 pane boze tak ja sa niečo pýtam a ústa majú vela pomenovaní huba, hubicka, ustocka,pysky a poďme napomína každého ako má pisat… nechapem čo nerozumieš hubicka … strašneeee
@evahunkova15 v živote som nepočula aby matka volala ústa svojich detí huba. Hubička. Jedine spojenie s týmto pomenovaním poznám ,drz hubu"
V ktorej časti Slovenska je toto pomenovanie bežné?
Prepáč ze som tak zareagovala ale naozaj som sa s tým nestretla. Možno niekde sa to používa bežné.
Máš pravdu, téma je o inom. Mohla som sa zdržať komentára ale aj ty uznaj, že to môže byt pre niekoho viac než cudne🩵
A ako je dcérke? Aspoň to už prešlo? Zistila si co jej bolo?
@simona20201309 no u nás to znamená alo keby si povedala moja hubička nie v zlom… každý mame iné pomenovania… a prešlo to asi sa moc prepapala no som pozorná až moc… no je to moje prvé dieta a nechám si radsej poradiť od niekoho skúseného zatiaľ pokým mi odpovie lekár alebo to nieje nejako moc vážne.
Ďakujem za opýtanie ;)

Ovracanu hubicku?