icon

Prečo moje trojtýždňové dieťa často vracia?

milka1533
12. nov 2013

Ahojte mám 3-tyzdnove dieta a vkuse keď ju nakojim všetko vyvracia .Dnes som bola na ultrazvuku s nou ale nic nezjistil..kazal že to preto lebo hlta vzduch aj rýchlo prehltava mlieckp,ale mne sa to nezdá že by koli tomu až tak vracala všetko.dakujem za radu

jul11
12. nov 2013

Reflux je pomerne casti u babetiek. Odporucam sa nakontaktovat na laktacnu poradkynu. NIkedy to vyzera,ze babtko vsetko vyvrati,lebo to leti,ale pritom to nie je vela. Kontakty najdes na www.mamila.sk

zarinkabublinka
12. nov 2013

Ahoj, moja dcerka mala reflux potvrdeny sonom a hltavo prehltavala mlieko pri kojeni,asi raz denne sa povracala tak, ze jej mliecko islo aj nostekom, co je nebezpecne kedze dieta moze vdychnut mliecko, take male babatko dycha iba nosom...ak sa tak povracia treba jej odsat nos. Ak sono nepotvrdilo reflux tak asi je vracanie sopsobene hltavym papanim. Nahlta sa tak, ze vzduch vytlaca mliecko hore.Nam pomohlo nechat odgrgavat casto, niekedy aj pocas kojenia, prestavka na odgrgnutie,...doslova ma na kramaroch upozornili, ze musi poriadne odgrgnut aj ked budem dlho na odgrgnutie cakat...dcerka sa nam totiz povracala az tak ze sa nemohla nadychnut, zacala sa dusit, mala vtedy 3 tyzdne...

gloria9
12. nov 2013

ahoj nam zistili tiez reflux na gastre tam sa pytaj vysetrujú to tak ze babatko papa priamo tam a lekar sleduje ako mliecko ide do bruska a ci sa vracia naspat ak ano predpise lieky skus este sirup gastrotus pouziva sa pred papanim neviem či kojis