Prečo nerastú dcére vlasy a čo s tým robiť?
Ahojte. Dcéra má 3,5 roka. Doteraz jej nenarastli vlasy tak, aby sa dali hoci len všetky dať do gumičky - niektoré sa už dajú, ale tie navrchu majú max 5cm nedociahnu. Tie na bokoch tiež nedociahnu k spodným do copu. Čím to môže byť? A čo s tým môžem urobiť? :(
Ja ako dieťa som bola plešatá až kým som nenastúpila do škôlky🤣😂 Potom mi začali rásť a teraz ich mám husté a dlhé pozadok
Aj moja dcerka ma tak. Slabe. Jemne. Riedke. A kratke ☹ muz sa jej kvoli tomu aj posmievali ☹ ze vsetky dievcata maju dlhe a ona kratke.
Ja mam pocit ze mi vlasy tiez nerastú..
? Pokiaľ je dcérka zdravá, niet čo riešiť. Možno do 6 rokov nebude mať extra " páčo", a potom jej narastú krásne vlasy. Prosím, menej internetu a predstáv o " perfektných deťoch"..Pinteterst tiež "robí svoje".; je to len imaginárna predstava, ktorá nemá nič spoločné s realitou. Calm down! Tvoja dcérka je určite v poriadku a určite zlaté dievčatko ❤️🙏🏻

presne sme mali tento problém. dcéra mala do 5 r. na hlave 2 cm vlasy. každý si myslel že je chlapec. pediater zobral krv a výsledky ok.
v 5 r. jej začali rásť. do prvej tr. išla už s menšími vrkôčikmi... v súčasnosti má vlasy po lopatky.