icon

Prečo sa môj 11-mesačný syn smeje do vetra?

nat_alia
4. jan 2024

Ahojte baby 🙂 S manželom riešime už dlhú dobu záhadu. Náš 11-mesačný syn robí skoro každý večer pred spaním čosi také, že sa smeje do vetra, teší sa, kričí, celý sa vystiera, zatína päste... škoda ze nejde pridať video....Zo srandy si hovoríme že sa hrá s prababkou ktorá ho prišla pozrieť (tá už samozrejme nežije), pretože to naozaj vyzerá akoby čosi videl a mal z toho extrémnu radosť...
Robí to vlastne od asi pol roka možno aj dlhšie...Akoby videl čosi čo my nevidíme,alebo ja neviem ako to opísať..
Zažili ste niektorá niečo podobné? Cez deň je normálny, bystrý, dobručký, vysnívané bábo ale tomuto nerozumieme 🙂 Kto tuší čo by to mohlo byť nech napíše ☺️

ankare
4. jan 2024

@nat_alia možno ho ozaj niekto chodí navštevovať. Pokiaľ sa teší a smeje, nerieš.

silviaa
4. jan 2024

@nat_alia Aj moj 19 mes to obcas robi. Mozno deti vidia to co my uz nevieme 🙂.

chymena
4. jan 2024

@nat_alia U nás v rodine sa hovorí,že sa s nimi hrajú andelíčkovia.

nat_alia
autor
4. jan 2024

@chymena presne niečo také si myslíme🙂

nat_alia
autor
4. jan 2024

@silviaa veru, verila by som tomu 🙂

nat_alia
autor
4. jan 2024

@ankare len ma zaujímal váš názor a či ste sa s tým už stretli 🙂

kitycat
4. jan 2024

Ja by som povedala, ze sa tesi na ten vecerny spanok. Prsicko a tuli

janica_
4. jan 2024

@nat_alia mozno je to prababicka, alebo jeho sposob ako spracovava podnety za cely den. Nas bol napriklad cely den tisko a az vecer zacal blabotat a otacal hlavu sprava dolava.

minenkak
4. jan 2024

@nat_alia malé deti sú otvorené,vidia všetko čo je okolo,ono sa to okolo troch rokov stráca

euka210
4. jan 2024

@nat_alia nie su v izbe nejake tiene, ktore by ho tak zabavali? ...hovori sa rozne, ale ci je to aj pravda...vyrastie z toho...

nat_alia
autor
5. jan 2024

@euka210 práveže nič také, on pozerá niekam nad seba, predstavte si že je tam kolotoč ako býva nad postieľkou...a tak sa teší z neviditeľného kolotoča🙂)