Prečo sa môj syn v noci potí?
Ahojte, náš 5 mesačný syn sa vždy večer a v noci začal potiť na zátylku (pritom ho ma studený) a chrbatiku. V izbe je vyvetrane pred každým spaním je tu skôr zimšie ako horúco. Spáva pri mne pod perinou normálne zakrytý nie zababušeny. Prosím vás neviete čím to môže byt ? Doteraz sme taký problém nemali
@romaninka111 lebo pot ochladne - čím ochladzuje telo. Dieťaťu je očividne teplo pri tebe pod perinou, tak sa spotí.
@a0 Spí len v dupackach a keď ho neprikryjem tak je tiež spotený… Vyzliecť ho do nahá nech spí ? 🤷🏼♀️🤦🏽♀️
@romaninka111 Ano je mu teplo
Nas malý keď spal v postieľke pod dekou tak mal akurát teplý zatylok, nie spotený. Ale ak spal na posteli medzi nami a bol pod tou istou dekou čo mal aj v postieľke tak bol dopoteny. Čiže keď spíte spolu tak by som ho nechala len v pyzamku, lebo ma teplo od teba. Ak aj v pyzamku sa potí tak možno len bodycko s krátkym/ dlhým rukávom
@a0 Spí len v dupackach a keď ho neprikryjem tak je tiež spotený… Vyzliecť ho do nahá nech spí ? 🤷🏼♀️🤦🏽♀️
@romaninka111 nemusíš ho vyzliecť do nahá, len dať krátke pyžamo 🙂 a teda najlepšie je pyžamko bez zakrytých chodidiel, lebo bábätká regulujú teplotu cez nohy.
@romaninka111 Ano je mu teplo
Nas malý keď spal v postieľke pod dekou tak mal akurát teplý zatylok, nie spotený. Ale ak spal na posteli medzi nami a bol pod tou istou dekou čo mal aj v postieľke tak bol dopoteny. Čiže keď spíte spolu tak by som ho nechala len v pyzamku, lebo ma teplo od teba. Ak aj v pyzamku sa potí tak možno len bodycko s krátkym/ dlhým rukávom
@nataliia_11 Toto môže byt pravda. Lebo doteraz spával pekne v postieľke a taký problém nebol ale ako začal pri mne spávať tak je spotený každú noc. Krátke pyžamo aj teraz keď už ide zimné obdobie ? 🙈
@nataliia_11 Toto môže byt pravda. Lebo doteraz spával pekne v postieľke a taký problém nebol ale ako začal pri mne spávať tak je spotený každú noc. Krátke pyžamo aj teraz keď už ide zimné obdobie ? 🙈
@romaninka111 veď vyskúšaj, v noci ohmatas, keď bude studený tak das deku. My teraz dávame flisove pyzamko + deka, spí ale v postieľke, a keď je medzi nami tak je bez deky. Najviac sa potil cez leto, teraz už ani nie
možno by som vzala do úvahy aj samotné "dieťa" - niektoré sa potia, iné sa potia občas, iné sú prepotené ako myšky 🙂 Náš syn je po mne a mojej mame - my sme vždy ráno celé mokré komplet aj s perinou, ale teda vždy sa babušíme do periny ešte aj v lete 😀 Syn detto, ešte aj po obednom spánku v škôlke celý mokrý 😀

@romaninka111 lebo pot ochladne - čím ochladzuje telo. Dieťaťu je očividne teplo pri tebe pod perinou, tak sa spotí.