Prečo sa po liečbe soplíky opäť vrátili?
Ahojte, mal mi syn tyzden zelene sople a dostal na to sumamed forte na zaklade vyterov. Bral ich 7 dni. Jedine co sa zmwnilo je, ze nie su zelene sople ale priesvitne a je ich biac ako pred uzivanim.
Mal aj solmucol na 5 dni.
Ja neviem fakt co mam robit... V pondelok som ho uz chcela dat do skolky. V utortok dobral solmucol a vo stvrtok dobral sumamed forte.....
Alergia? Priesvitné sople nie sú dôvod vynechanie škôlky.
@danielahamar alergia nie....
No, kebyze nas pustila riaditelka... Tak sa nestresujem.
Prečo nie? Všetko je možné, teraz kvitne repka a všeličo ine
Prečo nie? Všetko je možné, teraz kvitne repka a všeličo ine
@danielahamar uziva aj zodac, lebo na zaciatku infekcie mal zihlavku na tvari. Tak lekarka nam dala na mesiac tie zodac kvapky
Bezne po chorobe priesvitné sople striekat morsku vodu 2krat denne alebo ak zvladne.preplach nosteka
Moja ma problém s morskou vodou sme vyskúšali rozne ale alimare je jemnejsie a to mi dovolí strieknut ;)
Bezne po chorobe priesvitné sople striekat morsku vodu 2krat denne alebo ak zvladne.preplach nosteka
Moja ma problém s morskou vodou sme vyskúšali rozne ale alimare je jemnejsie a to mi dovolí strieknut ;)
@zuzkaa1991 bezne??? Fakt? Ale z coho a ako dlho to trva? Ja som davala vincentkh vodu a mam pocit ze islo viac 😢
U nas v jasliach to iste a este ucitelka mi povie ze cely den synovi utierali soplik hovorim fakt ? Ved nic mu neslo . A fakt nic mu z nosteka neslo ani doma ani den pred tym ani dnes tak neviem😅 .. a povie este ze vsetky deti maju usmrkane … mozno je nieco vo vzduchu take vyslovene soplikove :/
Čistí sa my mame niekedy aj 3 tyzdne....aj teraz mala začiatkom aprila zelene ci zlte sople (len rano vyfukala a cez den nic a raz denne som musela streknut duonasal sprej) inac jej.nic nebolo takze som.neriesila s lekárkou len po týždni (kedze davam pozor na navykove spreje max 7dni) som volala so sestričkou co jej mam este dat poradila tiez len morsku vodu....a to sme dávali ešte 2 tyzdne a teraz týždeň asi nema sople....my sme si od mala zazili co sa tyka nosteka ;) takze som vyskusala rozne veci....teraz ma 7r

Alergia? Priesvitné sople nie sú dôvod vynechanie škôlky.