Predčasniatko
Dobrý deň narodilo sa niekomu z vás predcasniatko? Mala by som otázku
@bamboa mám synceka narodeného v 31tyzdni. Včera mal tri mesiace a váhu ma 3855g. Nie je to malo? :(
A s akou váhou sa narodil ? Ak prosperuje je to OK. Môj sa narodil s pôrodnou váhou 1710 g, všetko do 1 1/2 roka dohnal.
ja by som kvôli váhe nestresovala, raz priberie viac, raz menej, pokiaľ je všetko ostatné ok, nerieš. Určite chodíte na pravidelné kontroly a pokiaľ je lekár spokojný, niet sa čoho báť 🙂
Aj moja chodila raz za mesiac. Moja mala pri narodení 1790g, v 3 mesiacoch 4400g, v 6 mesiacoch 5902g a v roku mala 8260g. Teraz má 2r 3m a má 11kg. Túto váhu má už zhruba 3 mesiace, ale neriešim - normálne sa stravuje, o chvíľu zje aj mňa 😂, ale stále niekde lieta...
Zdravim 🙂 moja sa narodila v 33.tyzdni, mala 2200g, v nemocnici schudla na 1930 a domov sme sli s vahou 2010g. V troch mesiacoch plus jeden den mala 5150g -zhodou okolnosti som si to znacila 🙂 teraz ma 10mesiacov a 9930g,ale je to riadny papkac. Na zaciatku bolo to jedenie bieda, potom sa to nejak rozbehlo. Myslim,ze Vas syncek ma peknu hmotnost a ked zacne papat prikrmy tak urcite este pekne priberie 🙂 vsetko dobre zelam!
Neboj, pribera krasne ♥️ Aj keby ti tu 50mam napisalo vahy svojich predcasniatok, tvoje bude mat vlastny rast. Aj nasa - z 1,8 kg bola v 3m na skoro 5kg a potom sa naberanie spomalilo az kym sa nerozbehla s prikrmami. Babatka si svoju robotu robia na 100% a presne vedia kolko maju rast 😊
@bamboa dakujem
@lubkovaandrejka dakujem a dávala si svoje alebo um?
@janababana Dakujem som pokojnejšia
Ja moje predcasniatko klokankujem este stale, ma 5.5r. normalne to potrebuje. Mladsi donoseny sa vobec neklokankoval ani nechce, ten ma 3r
Az v roku-dvoch dohnal rovesnikov. Za tri mesiace necakaj tabulkovu vahu donoseneho babatka
Davala som svoje,ale cez flasku, ona chudatko nevladala vobec tahat, nepomohla mi ani laktacna,tak som to riesila odsavanim a flaskou 🙂

Polož rovno otázku. Koho sa bude týkať, odpovie. Moja sa narodila v 35-tom. Pomôže ti to?