Preťahovanie predkožky u detí: Ako postupovať bezpečne?
Ahojte ako je to u vás?Do 3 a pol roka to bolo v pohode vždy sa dalo trošku pretiahnut potom prišli kiahne tak sme to nechali 2 týždne tak lebo mal ich vsade aj tam dole a odvtedy som už nevedela pretiahnut.Bola som pri lekárke ona ho mu silou pretiahla až sme mali pár krvi na slipoch a odvtedy nechce aby som sa ho tam dotkla ..a keď sa mi aj podarí vôbec sa nedá..
Teraz neviem čo robiť či znova zajst k lekárke alebo za urológom alebo nechať tomu čas a skúšať stále či sa mu to neuvoľní..len silou mu to nechcem stiahnuť aby zase nekrvacal..
Ďakujem za každú radu
@lucylucka skoda zbytocneho pretiahnutia a bolesti ,obvodaci to obcas robia,ale lepsie keby poslali decka na kontrolu k odbornikovi. Mohla radsej napisat kortikoidnu masticku, je to kura na 6 tyzdnov. Nechat vyhojit,pretahovat jemne najlepsie po vecernom kupeli ,ked jebpredkozka elastickejsia.

@lucylucka skočte k urologovi. Ale podľa mna aj on mu to znova pretiahne. Keď sa robí daný úkon je potrebné potom v tom pokračovať každý deň. Ak ro zase zanedbas znovu sa mu to stiahne a bude to mat stále dookola.
U nás to robil dvoj ročnému. Deň po tom som mu dala klud lebo ho to stipalo, následne každý deň rok v kuse lebo bolo vidieť že je to take neelasticke. Po roku už to bolo v pohode aj každý druhý deň.
Pories to aby nemal do budúcna traumu.