icon

Pretrvávajúci kašeľ u dieťaťa: Ako pomôcť?

simkarisko11trnava
Včera o 10:32

Ahojte je tu nejaka mamička ktorá sa trapi a dieťaťom ktoré kasle včera sme boli u dr dýchanie čisté bez horúčky len na kašeľ kvapky nam dal ale ze by nejako zaberali dieta kasle stále

anonym_6d946b
Včera o 10:41

Aky ma kasel? Nasa ma vlhky kasel a trochu soplik, tiez bez teploty. Moze to byt teraz aj alergia, na tu mame sprej do nosa Allergodil (rano 1 strek do kazdej nosnej dierky) a vecer vycmula spirabel tabletku (to je ale na predpis). Ale su aj ine lieky na alegiu, napr. aerius a pod.
Ak si si ista, ze to nie je alergia, nam odporucili sinupret a inhalacie. Tiez je dobry cibulovy sirup s medom.

domkakvet
Včera o 10:47

@simkarisko11trnava tak isto bolo u kamaratky, po tyzdni preslo, tiez mala kvapky na kasel.

simkarisko11trnava
autor
Včera o 11:02
@anonym_6d946b

Aky ma kasel? Nasa ma vlhky kasel a trochu soplik, tiez bez teploty. Moze to byt teraz aj alergia, na tu mame sprej do nosa Allergodil (rano 1 strek do kazdej nosnej dierky) a vecer vycmula spirabel tabletku (to je ale na predpis). Ale su aj ine lieky na alegiu, napr. aerius a pod.
Ak si si ista, ze to nie je alergia, nam odporucili sinupret a inhalacie. Tiez je dobry cibulovy sirup s medom.

@anonym_6d946b aj nam dala do nosa ked sme boli na orl sprej nasonex kasle raz tak raz tak ano robila som ale mlieko teple s medom čítala som ze aj to je super

simkarisko11trnava
autor
Včera o 11:02
@domkakvet

@simkarisko11trnava tak isto bolo u kamaratky, po tyzdni preslo, tiez mala kvapky na kasel.

@domkakvet aj dr povedal ze su take nejake vyrozy ale zdá sa mi ze nic nepomáha kasle dost

terezia74
Včera o 12:31

Mne dcéra kašle už 4 týždne, deň - noc, už je to lepšie, 3x na ORL, snímok dutín, vytery ok. Lieky, spreje, kvapky, konvicka do nosa.

bolarazjedna
Včera o 16:25

Skúste inhalovat, zvlhčuje dýchanie cesty, ono to sice paradoxne spôsobu, že bude kašľať viac, ale kašeľ je čistiaci mechanizmus tela, netreba potláčať ale uľahčiť vykasliavanie. Potláčať môžeš na vecer/na noc, aby sa mohlo vyspať.