icon

Pri hraní si pokladá hlavičku na zem. Je to normálne?

sisiska
27. jan 2011

moja rocna dcerka si v poslednom case hocikde a hocikedy zlozi hlavicku...normalne sa hra, chodi okolo postele napr. a zrazu si tam polozi hlavicku, ako keby chcela spinkat, a to aj napriek tomu, ze je cerstvo prebudena...netrva to sice dlho, necha si ju tam tak10 s a hra sa dalej, ale pred par dnami mi spadla na hlavicku, nepozorovala som nic nezvycajne, tak som na pohotovost nesla, ale teraz zacinam mat strach, ci to nie je z toho...lebo neviem, ci toto znamena ospalost a malatnost alebo je to len taky detsky prejav...ona si tu hlavicku polozi aj na zemi, ked sedi, aj hocikde inde, ale len na kratko a potom pokracuje dalej, ako keby sa nic nedialo...robia to aj vase dietky? dakujem

olifcek
27. jan 2011

len si poklada hlavicku, podl amna to nic nie je

lubiku
27. jan 2011

Ak u nej nevidís nejake ine zmeny (unavu, podrazdenost, plac)tak to nic neznamena 🙂

sisiska
autor
27. jan 2011

ja nieviem, aj pred chvilkou sa prave zobudila, sedela na posteli, hrala sa a zrazu si polozila hlavicku...na chvilku, ale predsa...a to nebola hore ani 10 min...mozno je to normalne a ja robim paniku....neviem

sisiska
autor
27. jan 2011

ale inak sa mi nezda, ze by bola unavena alebo nejak podrazdena...

jaja23
16. feb 2021

Koľko ma mala? Toto robí aj môj syn, ale väčšinou keď je unavený, alebo keď sa hrá s autíčkom, tak chce pozerať na kolieska ako sa točia po zemi. Podľa mňa občas chcú vidieť aj z iného pohľadu na vec. Ale pravdou je, že to hlavne začal robiť po tom, ako prestal spávať poobede. Takže je hlavne unavený.