icon

Priebeh a diagnostika mononukleózy u detí

luuvr
5. apr 2025

Dobrý deň prosím vás aký mali vaše deti priebeh mononukleozy ? U nas bez zvacsenych uzlin a bez vyrazok. Moja dcéra mala teploty bolesti hrdla hlavy noh po 2 týždňoch sa jej to vrátilo potom po týždni a až vtedy jej zistili ze ma mononukleozu. V stredu jej brali krv to už nemala teploty a v piatok prišli výsledky ze ju má a už bola uplne fit , o týždeň ideme na sono a o 2 týždne máme ísť na kontrolu dovtedy nemá chodit do škôlky.

mamamasama
5. apr 2025

Podobne, aj ked s uzlinami, bez vyrazok. Taka zvláštna nikdy nekončiaca zvýšená teplota. Raz bola, raz nie, cca 2-3 tyzdne. Predtym to vyzeralo ako klasicka viroza. Zistili sme to po prekonani z krvi.

zuzubb007
5. apr 2025

Prvýkrát akože angína, druhýkrát akože angína a tretíkrát znova akože angína to sa už doktorke nezdalo, že znova za mesiac a pol 3 x tak na krv a výsledok mononukleóza, takže 2 x po 10 dní zbytočne vybraté antibiotiká neskutočne som bola vytocena

luuvr
autor
6. apr 2025

@zuzubb007 presne takto aj my na 3x angína teploty prvý krát angína druhý krát na biorezonancii ze stteptokok a stafilokok a 3 x u Dr až po krvi nato prišli ale tiež mala ATB a teraz ma tiež asi koli tomu ze mala crp 125