Prírodné prostriedky na zlepšenie trávenia a detox u detí
Dobry den, mame dlhodobe zdravotne problemy s travenim u 3,5 rocnej dcerky. Chcela by som jej kupit nieco na detoxikaciu organizmu (prirodne) resp. nejaky prirodny sirup/kvapky ktore davate svojim detom k lepsej crevnej mikroflore/pohyblivosti criev resp. pri zapche/hnacke, na odstranenie parazitov, PRECISTENIE organizmu.
Vsetko mame odkonzultovane s viacerymi lekarmi, bezne lieky z lekarni uzivame pravidelne...
Hladam skor nieco co sa neda kupit v lekarni a mate s tyn skusenosti ze vam to pomohlo... dakujem za tip
@vvveronikaaa890970 že som tak smelá, dcérka pojedla ortuť, uránium, užívala nejaké omamné a psychotropné látky, alebo teda čím sa intoxikovala, keď podľa teba potrebuje detox?
Lebo ak má pečeň a obličky v poriadku, tak žiadny detox nepotrebuje. Ak by mala z výterov zistené parazity, tak jej aj lekár naordinuje adekvátnu liečbu.
Vážne robiť pokusy na malom dieťati mi príde dosť cez čiaru.
Čo konkrétne diagnostikovali lekári, s ktorými ste konzultovali a aké vyšetrenia boli spravené?
@vvveronikaaa890970 "lepsej crevnej mikroflore/pohyblivosti criev resp. pri zapche/hnacke, na odstranenie parazitov" je minimalne 5 roznych diagnoz. Mate ich medicinsky potvrdene? Lebo kazda sa lieci inac, ak ich mate potvrdene a jeden "zazrak" na vsetko aj tak existuje len u sarlatanov.
K detoxikacii ti uz napisali.
Tak napr. ja by som takýto problém u dieťaťa skúšala riešiť cestou probiotík v prírodnej forme. Napr. teda kefír, kyslá kapusta a pod.

a alergie a intolerancie ste vylucili?