icon

Privieranie očí u 7,5-mesačného bábätka

mariadre
11. jún 2023

Ahojte 7,5m dieťa priviera oči akoby sa bál neviem prečo máte skúsenosť niekto? Neplače pri tom takže nemyslím že by ho niečo bolelo. Hrávame sa sa nás zbije a my padneme na postel tomu sa smeje ale jak nás bije zatvarame pri tom oči ako to robí on neviem či to po nás opakuje alebo čo to môže byť 😔🙈

nyphadora
11. jún 2023

@mariadre hm by isla k očnemu, možno zle vidi, aj keď sa mi zda ešte male, ale preventivka u očneho nemôže nič pokaziť.

kitycat
11. jún 2023

@mariadre jrate sa na bitku? Co?? Nejako nechapem suvislosti.. robi to len pri tej hre?

mariadre
autor
11. jún 2023

@kitycat čo nechápete? Akože nás on bije my pri tom privierame oči. On to počas hry nerobí no zvykne to robiť po Tom

sisa_s
11. jún 2023

@mariadre ak sa to nevyskytuje hocikedy pocas dna, iba po hre, tak sledujte ho, pripadne natocit na video (moze pomoct Dr), a ked to bude casto, objednat vysetrenie u detskeho ocneho

mariadre
autor
11. jún 2023

@sisa_s robí to už hocikedy počas dňa 😔 veľmi sa bojím

sisa_s
11. jún 2023

@mariadre tak nakamerovat na mobil a zajtra obtelefonujte detskych ocnych lekarov

kitycat
11. jún 2023

@mariadre a musite sa hrat na to bitie?

mariadre
autor
11. jún 2023

@kitycat už sme s tým skončili 😔

mariadre
autor
11. jún 2023

@sisa_s jasne určite skúsim

zorana999
11. jún 2023

@mariadre áno možno zaostruje. Netreba stresovať, zobrať to zodpovedne a objednať sa očnemu. Ak sa niečo zisti je to super, ze tak skoro.

ankare
11. jún 2023

@mariadre skús to nakamerovat a ukázať očnému a pediatrovi

hariet
12. jún 2023

Deti niekedy aj odpozoruju nejaku “blbost” alebo zrucnost a potom to chvilu skusaju. Nasa zvykla akoby kaslat a dobre sa zabavala, ze to zaujalo nasu pozornost.

mariadre
autor
12. jún 2023

@hariet môj zase nedávno odpozoroval hikanie 🤣 mamina je stará škola a často hika a jemu sa to tak páčilo že.to robil vždy pri jedle zo začiatku sme si mysleli že mu zabehlo ale.potom sme pochopili že maminu napodobnuje 🤣 teraz mi to je smiešne ale zo začiatku mi teda nebolo vôbec do smiechu trvalo to dlho kým sa to oducil robiť