Ako správne dávkovať Probio-Fix Imun Baby pre staršie deti?
Možno hlúpa otázka, ale prečo je dávkovanie napísané len pre deti do 3r? (6 kvapiek)
Pre staršie deti sú iné probiotika?
Ako ich mam dávkovať 4r dieťaťu? (Odporúčali nám ich k antibiotikam)
@petulka2021 ďakujem
Pribiomaxik urcite nie je vhodna alternativa Pribiofixu. Probiofix dostat kupit aj v tbl, pre deti starsie ako 3r sa uz odporucaju tie, nie kvapky, preto to davkovanie. Starsiemu dietatu mozes dat viac kvapiek. Treba vzdy sledovat ake kmene ktore probiotika obsahuju, probiofix imun mozes zamenit za probiofix inum (tobolky, ktore mozes otvorit a vysypat obsah na lyzicku s cajom napr, do jogurtu atd.).
K antibiotikam kúp enterol. S 2 hodinovým odstupom od užitia antibiotík
No super.... takže vyhodených 10e!
A čo probiomaxik od Dr. Max?
Prečo mi to potom dala lekárnička??? Prosila som ju, nech mi dá tie najlepšie probio k antibiotikam
Nemusi to byt vyhodenych 10€, len davaj o par kvapiek viac. Probiofix imun/inum su vyborne probiotika vhodne aj ako prevencia pri liecbe atb, aj ako prevencia chorob (podporu imunity) a aj, alebo hlavne, pri akutnej hnacke. Pribiomaxik neobsahuje dostatocne ucinne kmene. Enterol/Nekadex su vyborne probiotika pri akutnej hnacke, rovnako ako Probiofix imun.
Praveze ti dala najlepsie probiotika, cudujem sa (pozitivne) ze ti nedali automaticky Biogaiu ako to casto byva pri babatkach. Pokojne ich davaj, nabuduce budes vediet, ze 4r dietatu uz nie kvapky ale kapsule 🍀
Probiomaxik su aj praškove, mladaiemu davam probio maxik kvapky a starsej davam prave tie "sticks" vysypu sa rovno do pusinky a chutia malinovo. Kazdy večer ked davam vitaminy detom, ma pyta že mamka este prašok😀
Dávala som 10kv 4 ročnej. Inak sú to dobré probiotika.
A podľa mna tam nehrá rolu úplne vek ale aj hmotnosť.
Su to dobre probiotika. Dcerke davaj 10 kvapiek.
Ja davam dceram (4 a takmer 2) probiofix inum... Tobolku im nasypem do nejakeho mliecneho vyrobku a zamiesam...

Buď daj viac kvapiek ak to nechceš vyhodiť, alebo kúp probiomaxik tabletky napr.