icon

Probiotiká pre 12 týždňové plne kojené bábätko

eleonora87
20. jan 2014

dobry den, moje dcerke stale nieco kruti v brusku, kolika to urcite nebude lebo pekne prdi aj kaka, ale ma velmi zapachajucu a riedku stolicu. rozmyslala som ze jej skusim dat probiotika, ale chcem pocut nazor ci to vobec zabera a ci to nemoze poskodit.a ak zaberali tak aky druh, dakujem za rady

ivet1371
20. jan 2014

uškodit neuškodi určite mojmu to robilo a davala som sab simplex kvapky a probiotika infant dophilus

luba28
20. jan 2014

@eleonora87 ano zabera,ja som davala od narodenia maleho bio-gaya kvapky,.....ale su aj ine,...je to na upravu crevnej flory,....

eleonora87
autor
20. jan 2014

a ake priznaky mali vase deti ze ste sa rozhodli pre probiotika?

lauricka
20. jan 2014

takze by bolo fajn ju dat vysetrit, ci nema problem s mliekom (pripadne ty skus vylucit zo svojej stravy mlieko na par tyzdnov, ci nebude rozdiel). Ak ma nejaky problem, asi probiotika to nezachrania. Ale ako podpora to moze byt fajn, mne sa pozdavaju Infants Dophilus.

orieska325
20. jan 2014

zdravim ja som uzivala infant dophillus od 3 tyzdnov,maly mi prestal kakat a strasne sa pucil, chcela som sa vyhnut rektalnej rurke tak z toho dovodu som mu ich podavala..urcite vasmu babu neuskodia ale dala by som urobit vystrenie stolice..len tak do istoty...probiotika mu kludne mozte medzi tym dat..

havana_frost
20. jan 2014

ja dávam Lactobacílky baby od 4 týždňov, myslím, že mu to pomohlo na bolesti bruška. Určite sa stav odvtedy zlepšil.

23betka23
23. mar 2014

Tak podľa mňa všeobecne probiotiká nemôžu uškodiť. Na viacerých weboch som si čítala, že to pomáha ako pri trávení, tak aj na imunitu, prostatu a iné. Mojej neteri sestra dáva http://www.valosun.com/sk/produkty/biopron-lakt... ale ako píšu aj ostatné mamičky tých probiotík je viacej, sám valosun tých druhov pre detičky má veľa. Konkrétne tento je určený pre detičky už od narodenia. Dávkovanie je jednoduché 1 tobolka, ktorá sa vysype do jedla, čo mi príde jednoduché 🙂