icon

Problém s cikaním mimo domu

leazeziliny
4. sep 2023

Dievčatá je tu nejaké dieťa ktoré ma problém vycikať sa do iného záchoda ako doma? Dcérka je odplienkovaná od januára, ale má problém s cudzím WC. Dúfala som ze keď v škôlke uvidí iné deti, že sa pridá, ale žiaľ doniesla som zo škôlky pocikané prádlo....
Zajtra skúsim doniesť z domu podsedák, inak neviem ako ďalej 🙏

pehavcek
4. sep 2023

@leazeziliny To bol prvy den v skolke?Ucitelky vari upozornili, ze to v ziadnom pripade nesmie?ja ti poradim len tolko.Cim.vacsi vyznam tomu budes prikladat tym tazsie sa to nauci.V skolke su nehody bezne.A u deticiek, ktore zacali chodit teraz budu u mnohych pocikanie na dennom.poriadku.Ulahci jej to tym, ze s usmevom povies, ze to nevadi, ze je sikulka a nauci sa.Ked bude den bez pocikania ( mozno az o niekolko tyzdnov tak ju vychval).Ale viac pozornosti tomu nevenuj.Ja by som ani podsedak nebrala.U nas ucitelky ani nekomentovali.Jednoducho sme si nasli mokry balicek v skrinke.Postupne bolo nehod menej a menej.Ale este aj ako predskolak sa v spanku pocikal ked bol nachladnuty a nevedeli sme, ze nieco na neho lezie.

minenkak
4. sep 2023

@leazeziliny môj muž a to už je dosť starý

andreatytler
5. sep 2023

@leazeziliny A ked idete k niekomu na navstevu alebo do restauracie, tak ani tam sa nechce vycikat? Ak ani tam, snazila by som sa s nou vela chodit von a zoznamovat ju s inym zachodmi. Ale tak nenapadne. Nevravela by som ze to je koli nehode v skolke.