Problém s umývaním intímnych častí

5. feb 2024

Ahojte baby mám takú otázočku. Mám syna rok a 7 mesiacov a máme problém s umývaním pipika on vôbec nechce strašne vyvádza keď mu ho chcem vyčistiť a ja mu nechcem ublížiť čo tak sa trepe. Nemám namysli sťahovanie ale vyumyvanie toho bieleho okolo neho také to biele ako tvaroch má to na predkožke a okolo žaluďa umyť mu to musím veď by sa mu to mohlo tam zapáliť ale po prvé dosť vyvádza a po ďalšie ono to ani čistou vodou nechce zijst. Nemáte nejaké rady ako to vyčistiť bez záchvatu a aby to pekne zišlo dole. Ďakujem

13uzivatelka11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
5. feb 2024

Ty mas predstavu ako je to miesto citlive? Uz prud vody je neprijemny a nie este sa mu tam sparat. Je to smegma a je normalna.

autor
5. feb 2024

@beata_k ja mu to nestriekam vodou a ani nestahujem. A nemyslim si že sa to občas nemá umyť. To mu to mám tak nechať??

himedzi
5. feb 2024

To je co za uchylna téma?

beata_k
5. feb 2024

Ma sa cistit samozrejme, ale nie nasilne. Nevravim, ze to robis, ale tvoj opis situacie je dramaticky. Skus pogooglit pre viac info.

beata_k
5. feb 2024

@himedzi Ty si OK?

autor
5. feb 2024

@himedzi uchylná téma?? Veď to je normálna téma pri deťoch. Čo pipik nepatrí k telu?? Ja som tu hladala radu a nie blbé komentáre. To že chcem umyť svoje dieťa je podľa vás uchylne??

autor
5. feb 2024

@beata_k veď práve že nechcem nasilu tak to radšej nechám tak ale potom sa bojím či sa mu to nezapali alebo niečo. Ďakujem určite popozeram. Len som myslela či tu na koniku niesu skusenejsie maminky. 😉

lenqua_12325
5. feb 2024

Skôr sa mu to zapáli, keď sa mu v tom budeš babrať.

klejkaez
5. feb 2024

Súhlasím. Nebabrat sa, joooj. To môžeš zapal mu privodiť, keď vyvádza to nebude len tak. On je ešte maličký. To biele je v poriadku. Pokiaľ nezapacha podozrivo.
Nechaj tak

petamich
5. feb 2024

nam pediatricka kazala len velmi jemne skor posuchat a nestahovat vobec - ako sa dostanes k zaludu, ked mu nestahujes predkozku?

ak vyvadza zrejme ma dovod a asi to nebude tym, ze ho to stekli

ivangeline
6. feb 2024

? ...neumyvam ho tam. Sam sa umyje,kolko sa umyje..

majlo1234
6. feb 2024

To ma sedem mesiacov? Nechat tak, umyt kazdy den teplou vodou, ked bude trochu vacsi, mozes ho zacat ucit umyvat sameho.

saxana000
6. feb 2024

Skoro dvoj rocny by uz mohol chapat co od neho chces a deti sa vela ucia.odpozorovanim co keby sa umyval chvilu s ocinom a ten mu to ukaze? Posli ich spolu do sprchy tomutk muzskemu svetu my aj tak nikdy uplne neporozumieme..