Problém s vyprázdňovaním počas pitia umelého mlieka
Ahojte mame nieco cez 3 mesiace, ale od UM mi babo nekaka. Tie co ste si presli niecim podobnym? Ake mlieka ste skusili? Alebo rady, triky cokolvek len az to dokaze ten anjelik vytlacit sam, som uz zufala. Bojim sa, ze mu rurkou nieco poakodim.
Ďakujem.
Skús ProbioFix probiotiká a Espumisan comfort. U nás pomáha toto, ale zatiaľ sme na materskom mlieku. Alebo vám nepasuje umelé mliečko a treba skúsiť iné
@mamamasama nepomaha
@mamamasama nepomáha 😒
@lilly2303 už sme pomenili a nič... aktuálne dávame kombinovane Espu a Coliprev 🤷♀️
Tak zmenit mlieko. :(
Vymenili ste aj mlieko? Prip. dopomoct rurkou po tyzdni..
Kamilkovy caj pomaha, no pozor je to alergen, moja sa napr. trosku vyhadzala zihlavkou, tak sa nezlaknut, ak sa to stane (drviva vacsina deti s tym nema problem moja je na kdeco citliva a hned sa vyhadze).
Mozno aj zmenit UM - dost casto citam, ze napr. Nutrilon zvykne zapekat skus pohladat fora s vasim UM, ake su skusenosti zien a vybrat nejake ine.
A mojej pomohla aj extra obycajna voda, zo striekacky od nurofenu ml po ml, inak to neslo.
@ivangeline pomaham s rurkou, on mi vrieska ako blaznivy kym ho nevykakam, prijme skoro 900 ml denne 🙈
@banalu velmi je to individualne, nenasla som mlieko, na ktpre by zeny nepisali, ze zapeka 😒
Nitrilon mal kedysi mlieko Nutrilon Comfort, teraz je to tusim Nutrilon Comfort and Colics. Nasmu na zapekanie pomohol.
To je pravda, mojej napr. robila velmi dobre Beba, no kedze je na ARkovej tak to bol des a hroza kym som nieco nasla co fungovalo, lenze pri tych ARkach to je proste tak, kedze su zahustene. Najviac pomohol kamilkovy caj, odvar z ovsenych vlociek a voda. Vsetko cez odmerku od nurofenu... boze kolko som sa natrapila kym vypila aspon 5 ml odmerku 🫣 ale stalo to za to. Inak ja som tak nejak vseobecne proti rurke, bala som sa, ze si zvykne a nakoniec som ju nikdy nepouzila a naucila sa krasne vykakat aj bobky.
Môjho probiofix zapeka a inak zmeniť mlieko treba

Probiotika a espumisan.