icon

Problémový menzes u 12-ročnej

malamrkvicka
25. máj 2023

Ahojte, prepáčte že zasa otravujem. Už som raz pridavala diskusiu. Ale po 7 dňoch čo som mala iba hnedý výtok sa mi začal silný krvavy menzes, po sprchovaní. Neviem co mam robit. Mam len 12 menzes som mala v júni 2022 a decembri 2022 a teraz v máji. Ďakujem za pomoc 🩷

tyrkysova_kobyla
25. máj 2023

@malamrkvicka este mas nepravidelny, je to v pohode, mala som to rovnako ako ty. Daj si vlozku a vsetko v poriadku 😉

lilianka28
25. máj 2023

@malamrkvicka V tvojom veku je to v poriadku.
Nevieš čo máš robiť? Nebolo by najlepšie zdôveriť sa mame?

malamrkvicka
autor
25. máj 2023

@lilianka28 už sa stalo 😅, akurát cez telefón.MAMINA je teraz v nemocnici po takej mini operacii 😄

lilianka28
25. máj 2023

@malamrkvicka Tak potom je všetko v poriadku a hádam ťa ukľudnila.
Mamine skoré uzdravenie a určite keď príde, tak dáte aj osobný rozhovor 😉

malamrkvicka
autor
25. máj 2023

@lilianka28 ďakujem 🥰

vanilkovazmrzka
25. máj 2023

Ked nemas bolesti, tak si len vymienaj vlozky a normalne pokracuj v beznom zivote ;)

malamrkvicka
autor
26. máj 2023

@vanilkovazmrzka potrebujem ho čím skôr zastaviť, není to príjemné a je strašne silný.
Dnes ráno k tomu pribudli bolesti 😔

majulino
26. máj 2023

@malamrkvicka no nezastavíš si ho sama nijako. Popros babku, tetu, nejakú ženu z rodiny, nech s tebou skočí na gyndu ak je naozaj veľmi silný a máš neskutočne bolesti.
V opačnom prípade, ak dokáže mamina z nemocnice zavolať triednej, nech jej povie, že neprídeš deň dva do školy, že máš veľmi silnú menštruáciu a ty zatiaľ doma odpočívaj s teplým obkladom na bruchu

malamrkvicka
autor
26. máj 2023

@majulino išla som do školy, mali sme dnes telesnú, behala som 5 veľkých koleciek plus sme skákali na švihadle. Hovorila som učiteľke