Problémy dieťaťa po zákroku oddelenia predkožky
Ahojte synčekovi robili vo štvrtok tento zákrok a od vtedy nechce cikať len sa pocikava bude mať 4 ale už je dva roky odplienkovany
A skúšala som mu to stiahnuť dnes ako doktor kázala ale jemu to vôbec nejde a ani si to teda nechce dať že ho to boli poradíte čo stým mám robiť?,
Davaj ho cikat do sprchy,vecer vzdy teply kupel a skusaj pokial pojde,ak nepojde pocka do cca 10 rokov a uvidis. Skusajte vzdy pri chprche Ty alebo on,nie nasilu
Davaj ho cikat do sprchy,vecer vzdy teply kupel a skusaj pokial pojde,ak nepojde pocka do cca 10 rokov a uvidis. Skusajte vzdy pri chprche Ty alebo on,nie nasilu
@anonym_00c4e3 on mu to takou paličkou oddelil úplne mu to stiahol a kázal aby som to aj doma stiahla ale to vôbec nejde
@trgypadl
@trgypadl je v poriadku keď mu to nestiahnem ako kázal,nevráti sa mu to?
@anonym_autor po stiahnutí som okamžite 3x-5x denne potierala repíkom a robila všetko preto, aby mu nevznikli zrasty a nemuseli to robiť opäť. Aby vsetká bolest čo prežil nebola zbytočná. Trvalo to 4 dni - nemáme problém už 2,5 roka a ošetrovala som to správne.
Ciká až vtedy, keď to nevie vydržať, čiže sa pociká, musí ho to extrémne bolieť, len vyčkať kým sa zahojí a dúfať, že nebude mať zrasty, sťahovať pri/po kúpaní, kedy je koža mäkšia keď už je to nutné.
Mimo to, to mu nasilu stiahli ? 🤦♀️ som dúfala že v dobe vedy založenej na dôkazoch sa to už nerobí. Brrr
@anonym_00c4e3 ak má dieťa problém ako môj a mal tam hnisavé ložisko už tak áno, odkedy to mojmu spravili nemá absolútne žiadny problém.
Mozno to ma este opuchnute po zakroku, synovi to uvolnili, ked bol asi 2-rocny, ale postupne sa to opat prilepilo, nie az v takom rozsahu, ale prilepilo, ked mal asi 12 sli sme na kontrolu a uvolnili mu to opat, bola to uz len sekunda, odvtedy pokoj, cize ak si nevies poradit smer urologia pondelok rano, vysvetlit, ze ti to nejde osetrit a nezda sa ti to
Presne po tomto zakroku vznikaju zrasty,je to nasilne natrhnute,ani moj syn si to zo zaciatku nechcel dat stiahnut kvoli zlemu zazitku a bolesti,vzdy som to skusala len kolko mi dobovolil a kolko slo,postupne som videla ,zd sa to samo zacina oddelovat a dalsi zakrok nebol potrebny , prvy zakrok bol ked mal 2 roky asi,uplne sa mu to uvolnilo asi v 10 tich?

Ciká až vtedy, keď to nevie vydržať, čiže sa pociká, musí ho to extrémne bolieť, len vyčkať kým sa zahojí a dúfať, že nebude mať zrasty, sťahovať pri/po kúpaní, kedy je koža mäkšia keď už je to nutné.
Mimo to, to mu nasilu stiahli ? 🤦♀️ som dúfala že v dobe vedy založenej na dôkazoch sa to už nerobí. Brrr