icon

Problémy s močením po uvoľnení predkožky u dieťaťa

31. aug 2025

Caute utorok mal syn chur. Uvolnenu predkozku mal hydrokelu tak v jednej narkoze ze mu aj uvolnia ..lenze on odmieta mocit odmieta piť iba malinko sa napije ked sa vycika.rano potom ho kojim aspon...bolesti ma take ako ho z koze.drali ..do vane nesadne zo sprchy uteka..ja uz som na prasky z toho...volala som do nemocnice aky mame problem a pan urolog mi povedal ze framikoin dat..ale ja som mu trochu stiahla kozicku viac nejde iba vrch pipika sa trosku otvara nizsie to ani nejde a nema to cervene ..jedine ze dnu je zalud podrazdeny kde to nevidim...bože povedzte mi ze sa to zlepsi 😭 sak to.neni normalne mocit 2x denne ..povedala som to aj tomu doktoroci a nevravel nic na to iba ze framikoin ze to este len utorok bol zakrok a ze ak sa mi nezda nieco tak mam prísť zajtra dva dni nekakal ale aj malo jedol zase prevazne nakojeny je ma zachvilku dva roky..keby som vedela ze to bude take peklo tak im s prepacenim nasram...dala som.ma.radu doktora a teraz sa mozem zblaznit prosim napiste mi mamicky co mate taku istu skusenost co vam pomohlo ako ste to.riesili lebo on mi fakt do vody nesadne 😔

lussy203
31. aug 2025

@anonym_autor uvar repíkový čaj, vlažný daj do malého pohárika a tam mu ho namáčaj, alebo ho daj ľahnúť a s vatovým tampónikom mu to skús kvapkať, aby sa trochu dostalo pod predkožku. Potom natri framykoinom, opakuj aspoň 3x za deň

autor
31. aug 2025
@lussy203

@anonym_autor uvar repíkový čaj, vlažný daj do malého pohárika a tam mu ho namáčaj, alebo ho daj ľahnúť a s vatovým tampónikom mu to skús kvapkať, aby sa trochu dostalo pod predkožku. Potom natri framykoinom, opakuj aspoň 3x za deň

@lussy203 dakujem skusim..Len nech pomoze 🙏

lussy203
31. aug 2025
@anonym_autor

@lussy203 dakujem skusim..Len nech pomoze 🙏

@anonym_autor my sme síce neboli na zákrok, ale syn mal často trhlinky a tie sme takto liečili, stále to pomohlo. Druhému už sme nedovolili nič robiť. Dnes sa to už neodporúča riešiť v takomto nízkom veku.

autor
31. aug 2025
@lussy203

@anonym_autor my sme síce neboli na zákrok, ale syn mal často trhlinky a tie sme takto liečili, stále to pomohlo. Druhému už sme nedovolili nič robiť. Dnes sa to už neodporúča riešiť v takomto nízkom veku.

@lussy203 a preco to.kurnik robia? Este som.mu vravela ze nie len som .si. ita a on ze to je setrne uvolnenie nic strasne tak ja ze ok ak myslite ze to bude takto dobre ...a realita? Ze ho z koze deru a nemoči...

lussy203
31. aug 2025
@anonym_autor

@lussy203 a preco to.kurnik robia? Este som.mu vravela ze nie len som .si. ita a on ze to je setrne uvolnenie nic strasne tak ja ze ok ak myslite ze to bude takto dobre ...a realita? Ze ho z koze deru a nemoči...

@anonym_autor nás posielali na obriezku, vraj nic ine nepomôže. Nakoniec zabrala kortikoidová mastička. Ja mám pocit, že si takto sami vyrábajú pacientov na obriezku. Pretože doteraz bola predkožka prirodzene prilepená, takto sa zrastie poprípade zjazví a sťahovanie už nebude možné. A potom už neostane nic iné iba dať urobiť tú obriezku. A pritom sa to mohlo samé uvoľniť vo vyššom veku

simona92101
31. aug 2025

@anonym_autor ako stare je dieta?taketo zastarale metody a nazory ..chodim so synom 1.5r k urologovi od narodenia tiez kvoli hydrokele a vyslovene mi zakazal cokolvek robit s predkozkou,max umyt pri kupani,ale nic nasilim nestahovat.je to velmi bolestive,tie minitrhlinky velmi stipu.nic mu s tym nerob,len natieraj framykoinom a zajtra chod s nim na kontrolu

lussy203
31. aug 2025
@simona92101

@anonym_autor ako stare je dieta?taketo zastarale metody a nazory ..chodim so synom 1.5r k urologovi od narodenia tiez kvoli hydrokele a vyslovene mi zakazal cokolvek robit s predkozkou,max umyt pri kupani,ale nic nasilim nestahovat.je to velmi bolestive,tie minitrhlinky velmi stipu.nic mu s tym nerob,len natieraj framykoinom a zajtra chod s nim na kontrolu

@simona92101 len aby mu to na tej kontrole znova nestiahli. Teraz už aj ona bude musieť sťahovať, keď mu to raz dala urobiť. Ja by som tam veru znovu už nešla.