icon

Problémy s močením po uvoľnení predkožky u dieťaťa

31. aug 2025

Caute utorok mal syn chur. Uvolnenu predkozku mal hydrokelu tak v jednej narkoze ze mu aj uvolnia ..lenze on odmieta mocit odmieta piť iba malinko sa napije ked sa vycika.rano potom ho kojim aspon...bolesti ma take ako ho z koze.drali ..do vane nesadne zo sprchy uteka..ja uz som na prasky z toho...volala som do nemocnice aky mame problem a pan urolog mi povedal ze framikoin dat..ale ja som mu trochu stiahla kozicku viac nejde iba vrch pipika sa trosku otvara nizsie to ani nejde a nema to cervene ..jedine ze dnu je zalud podrazdeny kde to nevidim...bože povedzte mi ze sa to zlepsi 😭 sak to.neni normalne mocit 2x denne ..povedala som to aj tomu doktoroci a nevravel nic na to iba ze framikoin ze to este len utorok bol zakrok a ze ak sa mi nezda nieco tak mam prísť zajtra dva dni nekakal ale aj malo jedol zase prevazne nakojeny je ma zachvilku dva roky..keby som vedela ze to bude take peklo tak im s prepacenim nasram...dala som.ma.radu doktora a teraz sa mozem zblaznit prosim napiste mi mamicky co mate taku istu skusenost co vam pomohlo ako ste to.riesili lebo on mi fakt do vody nesadne 😔

lussy203
Autor odpoveď zmazal
autor
31. aug 2025
@lussy203
Odpoveď bola zmazaná

@lussy203 dakujem skusim..Len nech pomoze 🙏

lussy203
Autor odpoveď zmazal
autor
31. aug 2025
@lussy203
Odpoveď bola zmazaná

@lussy203 a preco to.kurnik robia? Este som.mu vravela ze nie len som .si. ita a on ze to je setrne uvolnenie nic strasne tak ja ze ok ak myslite ze to bude takto dobre ...a realita? Ze ho z koze deru a nemoči...

lussy203
Autor odpoveď zmazal
simona92101
31. aug 2025

@anonym_autor ako stare je dieta?taketo zastarale metody a nazory ..chodim so synom 1.5r k urologovi od narodenia tiez kvoli hydrokele a vyslovene mi zakazal cokolvek robit s predkozkou,max umyt pri kupani,ale nic nasilim nestahovat.je to velmi bolestive,tie minitrhlinky velmi stipu.nic mu s tym nerob,len natieraj framykoinom a zajtra chod s nim na kontrolu

lussy203
Autor odpoveď zmazal