icon

Problémy s prdíkmi u 4,5-mesačného dieťaťa

edi178
Včera o 07:40

Ahojte, ja by som sa chcela spýtať ak mal niekto problémi s prdíkmy ako my u babatka kedy vám to prešlo? :/ my sa totižto trápime uz 4,5 mesiaca môjho synčeka nebolí bruško ani mi v noci neplače nemá koliky ale hrozne sa mi krúti a ťahá si nožičky k brušku on totižto si sám nevie prdkať a my už sme vyskúšali všetko..podla našej obvodnej má ešte nezrelé trávenie a preto si nevie sám ulaviť ide mu to ťažko.. má stým niekto skúsenosti? Ak áno kedy to prešlo u vašich detičiek?

anonym_77055b
Včera o 08:04

teply olejcek a masirovat brusko plus cviky z nozickami..ak kojis tak si sprav rascovu polievku ... moja po tom prdela ako statny chlap trvalo to asi doteraz-stale prdi ako chlap ... ale nei srandujem ... masirovala som len mesiac az 2 nie dlhsie a nie stale ...

edi178
autor
Včera o 08:43
@anonym_77055b

teply olejcek a masirovat brusko plus cviky z nozickami..ak kojis tak si sprav rascovu polievku ... moja po tom prdela ako statny chlap trvalo to asi doteraz-stale prdi ako chlap ... ale nei srandujem ... masirovala som len mesiac az 2 nie dlhsie a nie stale ...

@anonym_77055b ja tiež masírujem aj cvičim snim aj rascovu polievku aj feniklovy caj som pila..ale proste on ako keby nechcel prdkat ale aj tlači a nejde mu ako keby on zatlačil ale zadoček stiahol..

januska12323
Včera o 09:19
@edi178

@anonym_77055b ja tiež masírujem aj cvičim snim aj rascovu polievku aj feniklovy caj som pila..ale proste on ako keby nechcel prdkat ale aj tlači a nejde mu ako keby on zatlačil ale zadoček stiahol..

@edi178 treba použiť rurku keď to sám nevie